Stailaa oma tyylisi

Kirpputorikulttuuri on nostanut suosiotaan räjähdysmäisen paljon. Tämä on erinomainen asia niin lompakolle kuin myös luonnollekin. Kierrättäminen on yksi tyylin avainsanoista vuonna 2019 ja sen ansiosta myös erilaisuus on IN.   

Pienet muutokset vaatteissa on hyvin helppoa toteuttaa itse ja ne tekevät tyylistä täysin uniikin. Tässä artikkelissa kerromme helppoja vinkkejä oman sekä uniikin tyylin löytämiseen ja kirppislöytöjen stailaamiseen.

Stailaa kirppislöytösi

Kirpputori on rahaa sekä luontoa ajatellen uskomaton keksintö, joka mahdollistaa uusien vaatteiden ostamisen sekä löytöjen tekemisen ilman konkurssia tai tarvetta joustoluotolle.

Kirpputorilta tehtyjä löytöjä on myös kiva tuunailla itselle sekä omaan tyyliin sopivammaksi.

Esimerkiksi löysästä t-paidasta on mahdollista taikoa muutamassa minuutissa crop -top. Tämä on nopea sekä helppo tapa muokata vaatetta. Muutoksen toteuttamiseksi, sinulta ei tarvitse löytyä kuin terävät sakset, jotta suoraan leikkaaminen onnistuu.

Voit myös viimeistellä paidan muuttamalla sen väriä. Värjäämisen tarvittavat kapselit löydät normaali ruokakaupoista (värjäys on myös toimiva keino pelastaa kuluneet mustat housut).

Toinen vinkki, joka vaatii myös hieman ompelutaitoja, on leikata / ommella vanhoista farkuista itselle hame. Farkkuhame on kesän ykköstuote, sillä se sopii kaikenlaisten paitojen kanssa. Farkkuhameen voi yhdistää tyylikkääseen sekä toimistolle sopivaan paitaan, mutta se sopii myös mainiosti rennompaan rantatyyliin.

Farkuista voit myös loihtia minishortsit rantalomalle. Löysitkö mukavasti istuvat farkut, mutta todellisuudessa tarvitset shortsit tulevalle matkalle. Miksi tuhlata suuria rahasummia valmiisiin shortseihin, kun voit itse leikata juuri sen mittaiset, kuin haluat. Lisäksi shortseihin on helppo tehdä kulutuksia sekä reikiä oman maun mukaan. Tyylikkäät kulutukset sekä reiät loihdit saksilla sekä hiekkapaperilla.

Ideoita vaatteiden stailaamiseen on paljon. Kokeilemalla rohkeasti oppii paljon. Stailatessa vaatteita uuteen uskoon, tulee myös varautua siihen, että jokin menee vikaan ja vaatteesta tulee käyttökelvoton. Tämäkin kangas on kuitenkin mahdollista hyödyntää myöhemmin. Kokeile siis rohkeasti!

23 Mar 2019