12.5.2017

Shaelyn shawl

Piti oikein selata blogin historiaa ja huivit tunnistetta, kun en millään meinannut muistaa koska viimeksi olen neulonut huivin ihan valmiiksi asti. Siis kolmio/hartiahuivin. Viimeisin blogiin dokumentoitu huivi oli Tailwind-huivi huhtikuulta 2016. Blogi ei siis auttanut muisteloissa yhtään, mutta Instasta löytyi merkintöjä huiveista kesältä 2016. 

Alkoikin jo olla vähän sellainen olo, että nyt täytyy saada itselle uusi huivi! Edellisessä podcast jaksossa esittelinkin jo tämän kauniin huivin, mutta dokumetoidaan se nyt tänne blogiinkin vielä. Voi sitten myöhemmin muistella mitä kaikkea on tullut tehtyä.

Tämä huivi valmistui hurjan nopeasti. Ohje löytyi Ravelry-kirjastosta, jonne tämän huivin olen tallentanut ja ostanut aiemmin. Shaelyn-huivi on helppo pitsihuivi, jota uskallan suositella ensimmäiseksi pitsihuiviksi. Mallikerta on todella yksinkertainen ja helppo, vaikka itsellä taisi ensimmäisen kerran huivia aloittaessa olla jotain ongelmaa ohjeen kanssa. Mutta ajatuksella jos lukee niin todella helppohan se on. Ei mitään kummempaa, kunhan vain taitaa neulomisen englanniksi. 

Langaksi valikoitui varastosta Dropsin Cotton Merino värissä 16. Tykkään tästä langasta! Se on mukavan pehmeää. Olen aiemmin neulonut yhden huivin samasta langasta ja silloin jo tykästyin langan pehmeyteen. Kuura-huivin annoin äidille, koska väri ei kuitenkaan ollut minulle mieleinen, vaikka oikein kaunis väri onkin.  Huivi on ollut kovassa käytössä äidilläni eikä se ole mennyt miksikään. Lankaa voin siis suositella myös. 

Ihana huivi kesäksi! 

Koska en tällä kertaa jaksanut kuvata itseäni huivin kanssa, (taitolaji sekin!) kaivoin kaapista tuon ihanan vanhan alushameen huivin kaveriksi. Se on ihan rikki repeytynyt ja kulunut, mutta ai että se on kaunis! 

11 kommenttia:

 1. Sininen ja valkoinen... :) Kaunis Suomi-neidon kesähuivi. Ihanaa, romanttista kesää! :) Saavuttakoon sinut suuri ja kestävä rakkaus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sopii hyvin tähän Suomen juhla vuoteen. Nyt vasta huomasin. :)

   Poista
 2. Todella upea huivi!! Sinun neulepodcast on myös mielenkiintoinen ja mukavaa katsottavaa.

  VastaaPoista

Tähän voit jättää kommentin, kiitos :)

);