1.4.2017

Emiliat by Niina Laitinen

Vertailin viimeisessä podcast jaksossa omia kokemuksia muutamista käyttämistäni villasukkalangoista. Oma neuleura on vielä todella nuori, joten kokemusta on vain vähän. Silti sitä on kertynyt jonkin verran. Totesin videolla, että neulon villasukat aina ihan reiluun käyttöön. En omista "hienostelu" sukkia, enkä seisota sukkia kaapissa koska ne ovat liian hienot pidettäväksi. 

Kuinkas kävikään...

Edellisessä jaksossa esittelin myös keskeneräisenä työnä nämä Niina Laitisen ohjeella neulomani Emiliat. Ohje on muuten ilmaisohje Ravelryssä. Kauan kaapissa seisseet ihanat merinosukkalanka vyyhdit valikoituivat tähän projektiin. Ihan super ihanan värinen ja tuntuinen lanka. Langat olen ostanut neuleleiriltä, missä Ann-Britt on aina myynyt ihania käsinvärjättyjä lankojaan. 

Sukat valmistui ja nyt näyttää siltä että olen päässyt asian ytimeen. Joudun ehkä jopa perumaan muutamia podcastissa mainittuja sanoja "hienostelu" sukista. Näistä sukista tuli niin ihanat, että en tiedä uskallanko käyttää niitä. Mitä jos tuo yli-ihana (niin kun Vaasassa on tapana sanoa) ja pehmoinen lanka ei kestäkään minun hardcore käytössä. Mutta toisaalta on  ne liian hienot seisotettavaksi kaappissa! 

Samaisessa podcast jaksossa (jakso 13.) selviää miten kävi edellisen postauksen pitsisukille. Onko teillä käytössä hienostelu sukkia? vai neulotteko sukat kovaan käyttöön? Peräänkuulutan nyt teidän luottosukkalankoja ja vähän perusteluja sille miksi juuri se lanka on sinun go-to lanka. Minun Ravelry-ryhmässä on jo useampi kommentti aiheeseen liittyen. Käykää kurkkaamassa. 

Puikot: 3mm8 kommenttia:

 1. Tosi kauniit sukst ja tuo langan väri on ihana! :)

  VastaaPoista
 2. Meitsin suosikkiväri sukissa ja hienot ovat!

  VastaaPoista
 3. En itse ole koskaan oikein lämmennyt sinisen sävyistä, mutta tämä mereinen raikas kirkas sävy on jotain aivan ihanaa! Eikä se nyt ihan mun listoilla kyllä siniseksi päädykään, enemmän käyttäisin jotain jadea tai mintunvihreää jopa värin nimenä - vaikka ei kyllä vihreä silleesti olekaan :). Kauniit sukat ja kerrassaan upea väri, näitä minäkin saattaisin hetken mehustella ennen kuin "pilaisin" eli arkistaisin - ei se ole sana... - ne ottamalla kunnon arkikäyttöön.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe. Se on jännä miten joistain väreistä voi tykätä juuri noin. Esim. vaaleanpunainen on minulle sellainen väri josta tykkään paljon, mutta en kyllä koskaan oikein osta tai tee mitään siitä väristä. :)
   Tässä väri on niin intensiivinen, että se jo pelkästään ihastuttaa.

   Poista
 4. Kauniit sukat ja langan väri on ihana =))

  VastaaPoista

Tähän voit jättää kommentin, kiitos :)

);