26.2.2017

Nonnu Neulojan neulepodcast on saanut uusia jaksojaPostaus sisältää saatuja tuotteita.

Minä tulin vinkkaamaan teille, että minun neulepodcast on saanut muutamia uusia jaksoja. Pääsin taas, ainakin toistaiseksi videoiden teon makuun. On ollut super hauskaa tehdä taas jaksoja minun Youtube-kanavalle. Minulle itselle videoiden teko on helpompaa, koska tämä tekstin tuottaminen on minulle haastava asia. Vaikka ei se videolle höpöttelykään mikään läpihuutojuttu ole. Kuinka kriittinen sitä voikaan olla itselleen.

Kirjoittaessa sitä voi tavallaan piiloutua kuvien ja tekstin taakse, mutta videolla täytyy olla itse esillä ja edustaa itseään ihmisenä, jos niin voin sanoa. Puolensa kuitenkin molemmissa. Tällä hetkellä videon tekeminen on minusta hauskempaa. Ja sen olette varmasti huomanneet vähentyneessä bloggaamisessa. Kokonaan en nyt kuitenkaan blogia unohda, vaan kirjoitan kun siltä tuntuu. Niin kuin nyt. 

Eilen katselin Tuin Kutomon yksivuotissynttäreiden jaksoa ja nyökyttelin itsekseni, koska olin monesta asiasta niin samaa mieltä. Kuten se miten mahtavaa on, että suomenkielisiä neulepodcasteja on jo niin suuri määrä. Ja lisää mahtuu mukaan, ihan varmasti!

Vuodessa moni on innostunut jakamaan omia neulejuttuja videoilla. On myös mukavaa huomata millainen yhteisö koko tämän ilmiön ansiosta on syntynyt. Soma pieni yhteisö, jonka takaa löytyy ihan tavallisia ihmisiä, jotka rakastaa neulomista ja lankoja ja.. ja.. ja.. 

Halusin myös ilmoittaa, että minulla on arvonta pystyssä Ravelryssä. Minun podcastin omassa ryhmässä.  Koska täällä blogin puolella kyselin teiltä aikaisemmin halukkuutta päästä kokeilemaan Kaupunkilankaa, niin koin reiluksi tulla tänne myös mainitsemaan asiasta. (jos joku nyt enää edes muistaa koko asiaa)  Minähän sain yhteistyön merkeissä Kaupunkilangalta iiiison kasan lankaa, ja olisi ihan mahtavaa päästä teille arpomaan muutaman kerän heidän lankaa. 

Jos sinä et ole rekisteröitynyt Ravelryhyn, etkä halua sitä tehdä. Mitä kyllä suosittelen kaikille neulojille, koska Ravelry on täynnä neuleohjeita. Ilmaisia ja maksullisia. Sieltä löytyy monta ihanaa ryhmää, yhteisöä ja muuta neulomiseen liittyvää. Se on vähän kun neulojan Facebook. 
Niin jos haluat osallistua arvontaan niin käyhän vaikka kommentoimassa minun podcastin uusinta jaksoa (jakso 9.) ja ilmoita halukkuutesi päästä mukaan arvontaan. Arvonta on auki vielä helmikuun ajan, joten kipin kapin osallistumaan. Kuvissa näkyvät arvonan kaksi erillaista settiä. Kaksi kerää Kaupunkilangan Rotvallia ja minun itse tekemät silmukkamerkit. Alla on linkki viimeisimpään jaksoon. 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tähän voit jättää kommentin, kiitos :)

);