4.12.2016

Sydänraitasukat (yhteistyöpostaus)

Tämän postauksen kuului olla Käsityöblogit-ryhmän 4 päivän luukku, mutta minulla oli blogin kanssa ongelmia eilen, joten etsin itselleni tuuraajan. Hupsistarallaa-blogin Terhi lähti mukaan meidän joulukalenteriin omalla postauksellaan. Kiitos! :)

Olemme järjestäneet joulukalenterin ryhmän bloggaajien kanssa jo kahtena vuotena. Edellisten vuosien kalenterit löytyypi linkkien takaa tästä. 2014 2015  
Joka päivä aattoon asti yksi tai kaksi bloggaajaa avaavat omassa blogissaan jouluaiheisen luukun omalla postauksella. Eilen luukku aukesi kahdessa blogissa Vastarannan virkkaajaArjen Karnevaali ja huomenna luukun aukaisee Rosannaofmay

Ryhmään pääset tästä.

Seinäjoen käsityömessuilla syksyllä pääsin hypistelemään Kaupunkilangan lankoja heidän messuosastolleen. Sain myös mahdollisuuden kokeilla heidän lankojaan yhteistyönmerkeissä. Tietenkin halusin kokeilla ja päästä kertomaan myös teille tästä uudesta langasta. Sain itse valita mitä lankaa haluan kokeilla. Valitsin sukkiin sopivaa, kolmosen puikoilla neulottavaa Rotvallia. Myöhemmin syksyllä posti toi minulle ison laatikollisen Rotvalli-lankaa. Kiitos Kaupunkilanka!

Olen tykästynyt nilkkasukkiin, niin kun edellisistä postauksista voi päätellä. Heh! Asun kerrostalossa, missä harvemmin varpaita paleltaa. Jos paleltaa niin lämpöä tarvitsevat vain ne varpaat. Ei sääret niinkään. Joten ensimmäisenä puikoilta valmistui itselleni Rotvallista nämä sydänraitasukat.

Rotvalli on oikein oiva perussukkalanka. Se taipuu myös kirjoneuleeseen olematta liian paksu. Neulon lähes poikkeuksetta sukat nykyään aina juuri tämän paksuisesta langasta. Novitan Nalle taitaapi olla lähes tulkoon vastaavan paksuista. 100g/260m.  Villaa 75% ja Polyamidia 25%.
Värejä löytyy jopa 16. Värikartta löytyy täältä. Omat suosikit ovat vaaleanharmaa ja luumu.

Sukissa on silmukoita 48. Tiimalasikantapää ja kärjessä sädekavennukset. Raidat ovat kolmen kerroksen verran ja sydänraita kaavio löytyy tämän postauksen lopusta. Taidan neuloa muutamat sukat lisää sydämillä. Lanka ei ainakaan lopu kesken. :)

Kiinnostaako teitä päästä kokeilemaan Rotvallia? Langat sain yhteistyön merkeissä Kaupunkilangalta ja olisi mukava arpoa myös teille muutama kerä.

Kaupunkilangan löytää muuten myös Instagramista, sekä Facebookista.
);