26.8.2016

Kerran kuukaudessa

Instagram on helppoudellaan/nopeudellaan vienyt paljon motivaatiota blogin suhteen. Vaikka en tänne blogiin päivitä kuulumisia näköjään kuitenkaan yhtään useammin, niin minua voi seurata Instagramissa nimellä @nonnu.fi 

Ajatuksia blogin sulkemisesta on ollut, mutta en taida malttaa. Kyydissä pysytään!
Olenkohan ainoa, jonka mielestä blogimaailma, varsinkin käsityöblogit elävät jonkinlaista murrosta. Vai enkö vain ole jaksanut itse seurata, mitä "blogistaniassa" tapahtuu? Onko bloggaaminen nyt vähän jäänyt muiden medioiden alle?

Blogistaniasta puheenollen, oletteko nähneet että areena näyttää taas blogistania jaksoja uusintoina. Siellä näkyy muutamia "tuttuja" kasvoja. Mm. Hupsistarallaa-blogin Terhi, sekä Kerän entinen omistaja Jonna Hietala. Uusi Kerä avaa verkkokaupan ilmeisesti ihan pian. Odotan sitä itse innolla, sekä vielä tänä vuonna ilmestyvää uutta lehteä lainemagazine.com , jonka parissa Jonna nyt työskentelee. (Huh, mikä linkki röykkiö.)

Elokuun alussa neulotut sukat tuntuu jo niin vanhalta jutulta, että jaksaako niitä edes täällä blogissa julkaista. Tykkäsin itse näistä sukista hurjasti, joten merkitään ne nyt kuitenkin muistiin. Idea löytyi pinterestistä . Tummanharmaa Novitan Nalle yhdistettynä sipulinkuorilla värjäämäni langan kanssa, tuntui täydelliseltä yhdistelmältä. Sitä se on. Sukista tuli ihanat! Kesän päätös sukat.

Samettiruusut ostin kesällä ihan vain siksi, että pääsen kokeilemaan niillä värjäämistä. Ne kukkivatkin nyt todella kauniisti parvekkeella. Täytyy muuten mainita vielä, että onko mukavampaa asiaa kun inspiroida ihmisiä? Minun tämän kesän kasvivärjäykset on innoittaneet monia kokeilemaan kasvivärjäystä. Instassa on vilahtanut upeita kokeiluja ja mahtavia värejä. Ja muutama ihana on maininnut, että juuri minä olen inspiroinut heitä kokeilemaan kasvivärjäystä. Lämmittää todella paljon minun sydäntä. Olette ihania!

Mukavaa elokuun loppua. Ehkä nähdään taas syyskuun lopussa?! tai aiemmin. :));