4.12.2016

Sydänraitasukat (yhteistyöpostaus)

Tämän postauksen kuului olla Käsityöblogit-ryhmän 4 päivän luukku, mutta minulla oli blogin kanssa ongelmia eilen, joten etsin itselleni tuuraajan. Hupsistarallaa-blogin Terhi lähti mukaan meidän joulukalenteriin omalla postauksellaan. Kiitos! :)

Olemme järjestäneet joulukalenterin ryhmän bloggaajien kanssa jo kahtena vuotena. Edellisten vuosien kalenterit löytyypi linkkien takaa tästä. 2014 2015  
Joka päivä aattoon asti yksi tai kaksi bloggaajaa avaavat omassa blogissaan jouluaiheisen luukun omalla postauksella. Eilen luukku aukesi kahdessa blogissa Vastarannan virkkaajaArjen Karnevaali ja huomenna luukun aukaisee Rosannaofmay

Ryhmään pääset tästä.

Seinäjoen käsityömessuilla syksyllä pääsin hypistelemään Kaupunkilangan lankoja heidän messuosastolleen. Sain myös mahdollisuuden kokeilla heidän lankojaan yhteistyönmerkeissä. Tietenkin halusin kokeilla ja päästä kertomaan myös teille tästä uudesta langasta. Sain itse valita mitä lankaa haluan kokeilla. Valitsin sukkiin sopivaa, kolmosen puikoilla neulottavaa Rotvallia. Myöhemmin syksyllä posti toi minulle ison laatikollisen Rotvalli-lankaa. Kiitos Kaupunkilanka!

Olen tykästynyt nilkkasukkiin, niin kun edellisistä postauksista voi päätellä. Heh! Asun kerrostalossa, missä harvemmin varpaita paleltaa. Jos paleltaa niin lämpöä tarvitsevat vain ne varpaat. Ei sääret niinkään. Joten ensimmäisenä puikoilta valmistui itselleni Rotvallista nämä sydänraitasukat.

Rotvalli on oikein oiva perussukkalanka. Se taipuu myös kirjoneuleeseen olematta liian paksu. Neulon lähes poikkeuksetta sukat nykyään aina juuri tämän paksuisesta langasta. Novitan Nalle taitaapi olla lähes tulkoon vastaavan paksuista. 100g/260m.  Villaa 75% ja Polyamidia 25%.
Värejä löytyy jopa 16. Värikartta löytyy täältä. Omat suosikit ovat vaaleanharmaa ja luumu.

Sukissa on silmukoita 48. Tiimalasikantapää ja kärjessä sädekavennukset. Raidat ovat kolmen kerroksen verran ja sydänraita kaavio löytyy tämän postauksen lopusta. Taidan neuloa muutamat sukat lisää sydämillä. Lanka ei ainakaan lopu kesken. :)

Kiinnostaako teitä päästä kokeilemaan Rotvallia? Langat sain yhteistyön merkeissä Kaupunkilangalta ja olisi mukava arpoa myös teille muutama kerä.

Kaupunkilangan löytää muuten myös Instagramista, sekä Facebookista.
16 kommenttia:

 1. Aivan ihanat! Heti kun jotain uutta tulee puikoille niin se on nämä ❤

  VastaaPoista
 2. Oi joo, olis kiva kokeilla Rotvallia! Hypistelin kaupassa kaupunki lankoja mutta en muista oliko Rotvallia valikoimassa, kaikkia värejä kaupassa ei vain ollut mun makuun. Sinne jäi.

  VastaaPoista
 3. Nätit sukat.Täältä ei saa kaupasta kaupunki lankoja ,ois kyllä kiva kokeilla niitäkin.
  T:Tytti

  VastaaPoista
 4. Onpa kivat sukat! Kunhan puikot vapautuu, niin näitä seuraavaksi. Kaupunkilangat onkin minulle ihan uusi juttu. Rotvalli olisi just passelin vahvuista ja kivoja värejäkin.

  VastaaPoista
 5. Ihanan jouluiset sukat :) Kaupunkilanka on mulle ihan uusi tuttavuus. Tietenkin olisi mukava päästä testaamaan ja Rotvallin vahvuisesta minäkin sukkia yleensä teen.

  VastaaPoista
 6. Todella ihastuttavat ja yksinkertaisen kauniit. Joulusukat, mutta menevät muulloinkin <3

  VastaaPoista
 7. Kauniit sukat! Kaupunkilanka onkin vielä testaamatta, messuilta ostin muutaman kerään sitä ohuempaa sukkalankaa, mutta tuolla se vielä odottelee. Tämä vähän paksumpi voisi olla mukavampaa neuloa.

  VastaaPoista
 8. Juu totta mar kiinnostaa. Messuilla sain sulovileenini hillittyä, kun lupa ei ollut ostaa kuin akuuttiin lankatarpeeseen lankoja.

  VastaaPoista
 9. Uusien lankojen kokeilu kiinnostaa aina.
  Aivan ihanat nuo sydän sukat!

  VastaaPoista
 10. Tietysti sopii kokeilla kaupunkilankaa, ei ole ennestään tuttuu vaikka sukkia on tullut kudottua pari jos toinen...:)
  Tv.Sanna-susanne

  VastaaPoista
 11. Tosi kauniit sukat! En ole Kaupunkilankaa vielä kokeillut, vastikään hoksasin sen olemassaolon. Mutta jospa pukki vaikka toisi pari kerää... :)

  VastaaPoista
 12. Kaupunkilankojen valikoimasta olen tutustunut vasta siihen paksuun sukkalankaan, joten kiva olisi päästä testaamaan Rotvallia :)

  VastaaPoista
 13. Blogissasi on kaunis kuvitus, ilo katsella!

  VastaaPoista
 14. Hauskat sukat. Sydänkuviota voisikin johonkin soveltaa, kiitos!

  VastaaPoista
 15. Ihanat sukat, sellaiset jouluiset, joita voisin itsekin käyttää. Jokohan nyt olisi aika aloittaa, niin ehtisi varmasti ensi jouluksi :D?

  VastaaPoista

Tähän voit jättää kommentin, kiitos :)

);