14.10.2016

Fisukat

Toukokuussa Niina Laitinen järjesti KAL:in, jossa neulottiin Fisukat. Ihanat sukat kalakuvioilla. Olen osallistunut useampaan KAL:iin vuosien varrella, mutta koskaan en ole niitä vienyt loppuun. Paitsi nyt nämä kalasukat.

Kesäkuulta löytyy viimeinen merkintä instagarmissa näistä sukista, silloin ne taisi jäädä unholaan korin pohjalle. Suurin syy siihen oli se että, sain ensimmäisen sukan valmiiksi ja totesin sukan olevan todella suuri. Mietin viimeisen kuvion pois jättämistä jo ennen sukan valmistumista, koska aavistelin että siitä tulee ainakin minun jalkaan liian suuri. No tehty mikä tehty. Ja kaikilla kuvioilla.

Otin sukat mukaan syksyn neuleleirille, koska tiesin että varsinkin ensimmäisinä päivinä neulomis vimma olisi suuri ja leirillä saisi rauhassa keskittyä kaavion seuraamiseen. Ja niin ne valmistui. Sukat jotka jo melkein saivat purkutuomion. Tulihan niistä ihanat. Kastelun jälkeen neulepinta tasottui paljon, (ja suurensi sukkia ennestään) ja kuviot tulivat ihan eri tavalla näkyviin.

Lankana näissä oli ohjeen mukaisesti Novitan Nalle ja puikot minulla oli numeroa 3. Ilmeisesti minun kirjoneule käsiala on hyvin löysä ja siksi sukista tuli näin suuret. Pienemmät puikot olisi ollut hyvä ratkaisu.

Tykkäsin neuloa näitä sukkia, varsinkin silloin toukokuussa, kun joka päivä tuli uusi kuvio. Kuvioista sen verran, että osassa on todella pitkät langanjuoksut. Mutta niin kun aina sanon. Jos minä osasin, osaa kuka vain. :)

Ohje on ilmainen ja sen löytää Ravelrystä.


13 kommenttia:

 1. Olet kyllä taitava, en usko, että itse osaisin.

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Ja onneksi löytyi jalat joita ne pääsee lämmittämään. :)

   Poista
 3. Kauniit sukat <3. Hyvä ettet purannut. Varmasti voittajafiilis! Minullakin kirjoneuleessa käsiala on löysä. Vasta tänä syksynä sen hoksasin ja heti parani käsiala monella eri tapaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No on kyllä! Minä en ole tunnettu pitkäjänteisyydestä neuleiden suhteen. :D

   Poista
 4. Kauniit värit, tuo kauniisti esiin kaikki kuviot. (:

  VastaaPoista
 5. Kauniit! Mun fisukat on kesken vielä... En nyt muista tuliko edes mitään tenkkapoota niiden kanssa mutta tuonne ne "unohtu". Samoin kävi syyssukille kun kesken kaiken Wild saget huusi päästä testattavaksi.. Ja nyt tuli sormikkaiden vuoro..

  VastaaPoista
 6. Kauniit. Raikkaan väriset. Hienoa!

  VastaaPoista

Tähän voit jättää kommentin, kiitos :)

);