23.4.2016

Knit

Kävin joulukuussa 2015 ottamassa ensimmäisen tatuointini. Tatuointi on käynyt silloin tällöin mielessä ennen sitä, mutta sama ongelma on aina siirtänyt tatuoinnin ottamista. Minkä kuvan otan?

Niin pitkälle olin vuosien saatossa päässyt, että halusin white ink tatuoinnin, eli valkoisella värillä tehdyn kuvan. Olen ymmärtänyt, että kaikki ei näitä valkoisia tatuointeja tee. Osaksi siksi että valkoinen väri ei ilmeisesti pysy yhtä kauan iholla, valkoinen voi muuttua keltaiseksi jne.

Minä halusin silti sen valkoisen tatuoinnin. Olin nähnyt paljon kuvia valkoisista sanoista ranteessa. Siitä se ajatus aika nopeasti syntyi. Minun mieli on aika ailahteleva, sen suhteen mitä haluan milloinkin. Mutta joidenkin asioiden kohdalla päätös on helppo tehdä ja tiedän tarkkaan haluanko vai en. Tämä tatuointi taisi olla niitä juttuja joista olin varma heti. Tämän kuvan haluan ihooni pysyvästi.

Tykkään tatuoinnista todella paljon. Kukaan ei ole tainnut sitä vielä erikseen mainita tai huomata. Enkä aina sitä itsekään noteeraa. Mutta aina se ilahduttaa mieltä, kun sitä katselen. Ymmärrän nyt miten tatuointeihin voi jäädä vähän koukkuun. Olen itsekin miettinyt seuraavaa kuvaa, mutta annan ajatuksen taas muhia vähän aikaa. Neuleaiheinen seuraava tatuointi varmasti on. Ja ehkä täysi vastakohta tälle huomaamattomalle. Eli paljon väriä.


9 kommenttia:

 1. Taas voi todeta, että yksinkertainen on kaunista ♡

  VastaaPoista
 2. Tuo on niin hieno!! Juu, pidä varas, niihin jää tosiaan koukkuun ;)

  VastaaPoista
 3. oih <3. Ytimekäs ja magee.

  Kuinkas muuten Kate Selenen lankojen kanssa.. kauanko sait odotella niiden tuloa? Ajattelin jo soitella ovatko jääneet tulliin jumiin :). Ihan kamalaa odotella!! Kiitti vinkistä. Arvatenkin haksahdin niihin karkkeihin.. nam.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla meni toodella kauan. Sain laittaa viestiä perään, jonka jälkeen tulivat muutaman viikon päästä. Laita ihmeessä kyselyä. Tylsää jos minun tilaus ei ollut vain poikkeus.

   Poista

Tähän voit jättää kommentin, kiitos :)

);