3.4.2016

ELFA-HAASTE!

Sain maaliskuussa kutsun osallistua nettirautakauppa www.taloon.com:in blogikilpailuun, sisustusniksit.fi - Elfahaaste.  Tehtävänä oli valita Elfa tuotevalikoimasta itselleni sopiva ratkaisu, omiin tarpeisiini. 

Minulla on säilytysjutut hyvin hallinnassa täällä kotona, paitsi ne langat! Niitä on taas kerääntynyt. Vaikka vannoin joskus, että kaikkien lankojen tulisi mahtua silloin ostamaani korihyllykköön. Korihylly täyttyi, samoin kaikki pärekorit joissa tykkään lankoja säilyttää. 

Tämä haaste tai tarjous tuli siis tarpeeseen. Minusta korihyllyt ovat kiva tapa säilyttää lankoja. Saamani meshkorit ovat kätevämmät ja siistimmät, kun perus lankakorit. Tiiviimpi verkotus antaa enemmän mahdollisuuksia säilytykseen, pienet kerät eivät tipu pohjan läpi. 
Kehikko on tukeva ja helppo kasata. Parasta hyllykössä on se, että korit liukuvat todella hyvin kiskoissa. Onko rasittavampaa kuin heiluva korihylly ja vaikeasti avattavat ja suljettavat korit? Plussaa on myös valitsemani kansilevyt järjestelmän päälle. 

Haaveilen edelleen pienemmästä määrästä lankoja ja järkevämmästä ostamisesta niiden suhteen. Tämä hylly tuskin jäisi ilman sisältöä, vaikka langat tällä kotona vähenisivät. Voin kuvitella miten paljon leluja koreihin mahtuu. Suuri plussa jälleen koreista, joista pienimmätkään lelut eivät tipu läpi.

Minua Elfa-ratkaisua voi käydä äänestämässä sisustusniksi.fi sivustolla. Samaisessa paikassa on esillä myös muut haasteeseen osallistuvat bloggaajat. Käykää kurkkaamassa miten moneksi Elfa säilytysjärjestelmät taipuvat.

Tuotteet saatu taloon.com.
9 kommenttia:

 1. Varsin kivan näköinen säilytysjärjestelmä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin. :) Olen oikein tyytyväinen.

   Poista
 2. Pakkohan oli käydä äänestämässä sinua ja osallistua arvontaan! Aivan ihana määrä lankoja sinulla <3. Inspiraation iskiessä on mistä valita. Videopostaukset on myös kivoja. Niitä aina odottelee, pitäis enemmän kommentoidakkin :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) videojutut on jäänyt, mutta yritän pian tehdä lisää. :) Mukava kun kävit kommentoimassa ja äänestämässä. <3

   Poista
 3. Tuohan on parempi säilytysjärjestelmä kuin läpinäkyvät muovilaatikot, mutta meillä on koira, jolla on nyt paha karvanlähtöaika. Sen takia pidän lankoja läpinäkyvissä muovilaatikoissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kanneliset laatikot on varmasti kätevämmät koirataloudessa. :)

   Poista
  2. Elfa on lanseerannut keväällä tiiviskannellisen muovisen laatikon joka sopii myös noihin telineisiin.

   Poista
 4. Askartelijan ja neulojan ihanneratkaisu.

  VastaaPoista

Tähän voit jättää kommentin, kiitos :)

);