21.4.2016

Eat, sleep, knit. Repeat. Neuleleiri 2016

Pääsen vihdoinkin päivittämään kuulumisia leiriltä. Lapset toivat päiväkodista tuliaisia ja saatiin kaikki vuoron perään halata ämpäriä alkuviikosta. Nyt ollaan jo tervehtymään päin. Tämä päivä vielä vietettiin kotona. Tauti katkaisi sopivasti leiri bluesin, joka iski heti maanantaina. En tainnut olla ainoa leiriläinen, jonka mielestä kotona yksin neulominen oli niin tylsää.

Eat. Sleep. Knit. Repeat, kuvaa neuleleirin tunnelmia parhaiten. Siinä välissä voi poiketa kaavasta ihailemalla kauniita maisemia, toisen leiriläisen upeaa käsityötä tai värikkäitä lankoja. Sitten voi taas mennä valmiiseen pöytään syömään, herkullista ruokaa ja jatkaa tuttua kaavaa.

Veeran kurssit oli molemmat todella inspiroivia. Mukavaa nähdä neulesuunnittelija livenä, josta itse pitää paljon. Kursseilla käytiin läpi huivimalleja ja miten huiviin voi pienellä jutulla saada jonkun pienen jujun. Raidat näkyy Veeran huiveissa voimakkaasti ja toinen kurssi käsitteli pelkästään niitä. Veera vietti meidän seurassa koko viikonlopun ja istutti ehkä useampaan meistä idean seisten neulomisesta. Ainakin sunnuntaina näkyi useampi seisten neulova leiriläinen. ;)

Kurssien lisäksi lauantaina leirillä pyöri kameramies ja muutama tv:stä tuttu kasvo. 15.5 voi leiritunnelmia katsella tv:stä, kun Strömsö näyttää pienen pätkän meidän viikonlopusta. Pistäkää päivä muistiin.

Tässä linkkejä muiden leiriläisten tunnelmointiin. Osa on kirjoitettu ruotsiksi. Paljon kuvia.

Stickaventyr
Rät&Avig
Kerroksia
Alalindh

Sanat ei riitä kuvaamaan viikonlopun tunnelmia. Ai että oli mukavaa! Lähtekää ihmeessä neuleleirille jos teille mahdollisuus tulee vastaan. Minä tähtään kevään leirille, vuoden päästä. Tai ehkä me saadaan tänne Vaasaan ihan oma leiri, pientä puhetta sellaisesta kuulin pikku linnuilta. Se olis mahtavaa!

Iso kiitos Mikaelalle, joka järjesti leirin. Suuri kiitos myös kaikille leirillä mukana olleille. Palaan leiriin varmasti vielä podcastissa myöhemmin. Jos olet kiinnostunut leiristä niin tykkätkää sen facebook-sivusta, jonne päivittyy seuraavan leirin ilmoittautumiset ja muut infot. Seuraavan leirin päivämäärä on jo tiedossa.
9 kommenttia:

 1. Oi, vaikuttaapas ihanalta tuo leiri! Voisinpa osallistua ompeluaiheiselle vastaavalle. Neulomisleiri tosin on varmaan vähän seesteisempi juttu ja voi tehdä hiljaa ja rauhassa. Ompelu ryhmässä on aina aika kovaäänistä. Kävin äsken kurkkaamassa eka kertaa sun videoita. Oletpas herttainen, aito ja luonteva! Sovit tosi hyvin videoformaattinkin. :)

  VastaaPoista
 2. Oi että! Neuleleirille pääseminen on yksi mun haaveista. Pitääpä selvittää, onko niitä tällä puolen Suomea. :) Ihania, tunnelmallisia kuvia!

  VastaaPoista
 3. Leirin jälkeen tuntui siltä, että voisin asua ainakin puolet ajasta jossain neulojakommuunissa! :D :D Leiri ja paikka ja porukat ja kaikki olivat kyllä niin mahtavia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Neulojakommuuni... ei kuule yhtään hullu ajatus ;)

   Poista
 4. Aivan huippua! Toivottavasti saadaan joskus eteläänkin vastaavaa:)

  VastaaPoista
 5. Oih, Veera on miu idoli! Hänen huivinsa on ihania! :)

  VastaaPoista
 6. Ihania kuvia! Kunhan vaan jaksaa odottaa puoli vuotta seuraavalle leirille.. :)

  VastaaPoista
 7. Kuulostaa ihan mahtavalle leirille! Kauniita kuvia :). Kyllä minuakin kiehtoisi tuollaiselle leirille osallistuminen, siinä pääsee ihan eri tavalla tekemään kuin kotona pienissä pätkissä.

  VastaaPoista
 8. Voi elämä, kun itsekin pääsisi neuleleirille! Niin kivan näköistä :)

  VastaaPoista

Tähän voit jättää kommentin, kiitos :)

);