15.3.2016

Kevään ensimmäinen?

Tänään täytyy olla kevään ensimmäinen ja virallinen päivä. Ainakin tänään tarkeni ensimmäisen kerran parvekkeella. Sen kunniaksi tein pre kevätsiivouksen. Toisin sanoen, vein joulukuusen roskiin, putsasin kuihtuneet kesäkukat pois ja imuroin lattian. Nyt on taa mukava katsella olohuoneen ikkunasta parvekkeelle. Tai vaikka istuskella partsilla, koska siellä on täysi kesä.

Ensimmäiset siemenet itää ja vähän vihreää on jo näkyvissä. Ajan tai innostuksen puutteesta, ostan tänäkin kesänä kukat taimina. Tai lähes kaikki. Omat kestosuosikit löytyy jo kesäkukista. Pelargoni viihtyy helteisellä parvekkeellani ja sietää kuivuuttakin vähän, joten se on joka kesäinen suosikki. Mustasilmäsusanna on myös kaunis. Tänä kesänä ajattelin kokeilla uutena hortenssiaa. Sain syksyllä lahjaksi hortenssian ja se kukki pitkälle syksyyn parvekkeella. Se vaan ei taida sietää yhtään kuivuutta. No nähtäväksi jää.

Tämä minun parveke on joka kevät ja kesä ihana yksi huone lisää. Yhtä hyvältä se taas tuntuu tänään istua parvekkeen ovi auki. Nauttia sisään virtaavasta raikkaasta ilmasta ja lämmöstä. Kadun äänistä ja valosta. Vaikka kesään onkin vielä matkaa.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tähän voit jättää kommentin, kiitos :)

);