9.3.2016

90% acrylic 10%wool

Täällä ollaan loman jälkeisissä tunnelmissa. Kuinka voikaan loma mennä niin nopeasti? Hyvä loma oli ja tärkein tuli tehtyä eli levättyä. Kouluun oli mukava palata, vaikka lomalla unohtuikin kokeeseen lukeminen. Oho!

Minulla ei tänään ollut koulua, mutta paljon asioita hoidettavana. Tai no kaksi asiaa, mutta olen helposti stressaavaa tyyppiä. Pienikin pakko/asia saattaa joskus tuntua ylitsepääsemättömältä. Hullua miten ihminen voi muuttua. En muista olleeni tällainen ennen. Asia joka minun täytyi hoitaa oli passikuva ja opiskelijakortti VR:lle. (Saa nauraa)  Minua nauratti itsekin, kun astuin juna-asemalta ulos. Olipa taas iso juttu hoitaa!

Lounastin äidin kanssa ja kävin pitkästä aikaa Kaisan @luluandhelina työhuoneella rupattelemassa ja syömässä taivaallisen herkullista mustikkamuffinssia. Mukava päivä. Oli mukava päivittää "juoruja".

Kaiken tämän lomassa, kerkesin myös kiertää kauppoja. Löysin itselleni ison neulehuivin. Pyrin ostamaan vain oikeasta villasta tehtyjä vaatteita, jos villaista haluan ostaa. Mutta en voinut olla ostamatta tätä huivia, vaikka tuoteseloste näytti niinkin surkeita lukemia kun 90% akryyli ja 10% villaa. Ei sentään 100% akryyliä. Hah!
Huivi on ihanan iso ja muhkea. Väri on minulle just hyvä ja palmikko täydellinen.

Ostatteko te keinokuituisia neuleita?2 kommenttia:

  1. En osta. En muista milloin olisin ostanut neuleita ylipäätään, paitoja joo koska olen hidas mutta niissä välttelen akryyliä yhtä paljon kuin asusteissa. Tää huivi on kyllä kaunis, ei toisaalta ihme että hairahduit. :) Toivottavasti pysyy kauniina!

    VastaaPoista
  2. Kaunis huivi kieltämättä! :) Ihanan muhkea. Itse pyrin enenevässä määrin välttämään keinokuituja. Akryyli on yksi inhokkini koska nyppyyntyy niin nopeasti yleensä aina. Hyvän mielen vaatekaappi oli viimeisin herättäjäni. Mikään ei ole tylsempää erityisesti omatekoisissa vaatteissa kuin se et materiaali ei kestä käytössä. Kaikki vaiva valuu hukkaan. Mut en minäkään ehdoton ole. Välillä sitä lipsahtaa... :)

    VastaaPoista

Tähän voit jättää kommentin, kiitos :)

);