21.2.2016

Strömsö-Flower Bombing

Minä seuraan instagramissa Strömsön Lee Esselströmiä @leeesselstrom. Leellä on inspiroiva tili ja joskus siellä pilkahtaa myös tulevia Strömsö projekteja. Kuten tämä kaunis, kaunis yarn bombing, joka on rakennettu Strömsön pihaan. Täytyihän sitä käydä katsomassa.

Strömsö on minulle tuttu paikka jo lapsuudesta. Asuin lapsena naapuri kunnassa, joka järjesti uimakoulut joinakin kesinä Strömsössä. Silloin Strömsön huvila oli vielä tyhjillään. En ole käynyt useaan vuoteen paikan päällä, vaikka miljöö onkin aivan upea. Stömsö ei ole edes kovin pitkän matkan päässä Vaasan keskustasta. Kesällä se on upea picnik paikka ja uimarantakin on oikein kaunis. Paikkaa on kunnostettu ja huvila on oikein kauniisti laitettu.

Minä muistan uimakoulusta kaikki isot ja ylväät puut, jotka pihassa ovat. Kuten tuon suuren sembramännyn, joka kuvissa näkyy. Todella vaikuttava koko männyllä. Myös pukukopit on jäänyt mieleen. Tosin silloin ne ei ollut näin kauniit. Enemmänkin ränsistyneet ja mielen sopukoissa on vain muisto pojista, jotka yritti nähdä edes vilaukselta vaatteita vaihtavia tyttöjä. :D

Bussia odotellessa leikimme monesti leikkejä isolla viheriöllä ja sateen sattuessa istuimme huvilan sisällä leikkimässä juorua. Olisi mukava päästä käymään huvilan sisällä. Ikkunoista vähän kurkimme, kun kävimme, kauniita vanhoja huonekaluja ja ihania värejä.

Mutta se yarn bombing. WOW! Kuvat saavat puhua puolestaan. Suosittelen käymään paikan päällä! Minusta oli ihana miten luonto oli ottanut tämän kauniin teoksen omakseen ja osaksi luontoa. Huomatkaa myös Leen suunnittelemat Strömsö-lapaset. Niihin inspiraatio on löytynyt huvilan kauniista kaiteesta.17 kommenttia:

 1. Visit Vaasa on-line sivulla on päivämäärät milloin pääsee katsomaan Strömsö huvilan sisätiloja.

  VastaaPoista
 2. Voi tuolla Strömsössä ois kyllä kiva käydä katsomassa. Ohjelmakin on niin pirteä ja heillä on ihania ideoita. Tuollaiset puukoristukset ovat hauskoja ja niitä joskus näkyy jossain kaupungilla =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos Vaasaan on esim. kesällä matka niin Strömsö on kiva pieni retkikohde. :)

   Poista
 3. Kauniisti on puut koristeltu ja Strömsössä olisi kiva käydä sisällä asti:)

  VastaaPoista
 4. Kauniita ovat kukat valkoista lunta vasten:)

  VastaaPoista
 5. Ai sinne pääsee paikan päälle hengaileen! Wau. Ihanan näköistä. Ja jännää. Kuin olisi jossain ihanan leffan lavasteissa. Minäkin seuraan leeta instassa. Tosin kesti tovi ennen kuin tajusin, ketä seuraan. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kesällä siellä on varmasti vielä kauniimpaa ja paljon katseltavaa. :)

   Poista
 6. Strömsö on kyl kaunis paikka! Mä en ole koskaan käynyt siellä, mutta voisin vaikka ensi kesänä pöristellä kuplalla katsomaan paikkaa. Mä muistan jakson, kun tuo teksti tehtiin tuonne seinään. Aloin heti suunnitella vastaavaa, mutta silloinen poikaystävä ei lämmennyt ajatukselle, kun kuuli, että joutuisi toteuttamaan sen =D

  Ihanaa alkavaa viikkoa ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä muistan kans sen jakson. :) siitäkin on jo tovi. Käy ihmeessä katsomassa, kesällä siellä on varmasti vielä kauniimpaa. :)

   Poista
 7. Toissakesänä kävin opastetulla kierroksella, upea paikka. Ja aivan upeita kuvia olet ottanut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy kesällä kans hakeutua kierrokselle. :)

   Poista
 8. Fanitan Strömsötä, joten vau!

  VastaaPoista

Tähän voit jättää kommentin, kiitos :)

);