1.2.2016

Neulottuja pipoja / Knitted hats

Minulla on ollut ihmeellinen pipokausi meneillään joululomasta saakka. Neulevimma pipojen suhteen alkoi pinkistä piposta ja loppui tuohon punatupsuiseen. Mukaan mahtuu vielä yksi panta, mutta siitä kerron lisää myöhemmin. Moni näistä pipoista on vilahtanut jo instassa.  Esittelen ne nyt näin yhdessä kasassa, koska ovat aika perus pipoja. Yhtä lukuunottamatta.

Tuo Baa bleh-hat täytyy vielä neuloa uusiksi sinisen osion kohdalta. Puikot olivat ihan liian isot ja pipo pyörii päässä, kun hyrrä. Odottelen siihen vielä motivaatiota, joten sen esittelen sitten kunnolla kuvien kera myöhemmin. Joko te olette tehneet tuon ihanan pipon, jonka ohje on ilmainen?

Omaan päähän tein lammaspipon lisäksi, peruspipon Norosta. Tein maaliskuussa 2015 huivin kahdesta kerästä Silk Gardenia. Huivi on jäänyt käyttämättä, joten päätin purkaa sen. Langoista syntyi pipo, upeissa väreissä. Lapset sai omat piponsa ja niissä täytyi olla punainen tupsu. Se oli ainoa kriteeri suunnittelu vaiheessa.

Oikein mukavaa alkavaa viikkoa ja kiitos ilahduttavista kommenteista.

Lankoina mm. Noro Silk Garden, Debbie Bliss Donegal Luxury Tweed Aran, Dropsin Karisma
sekä muutama muu, joiden vyötteitä en enää löytänyt.
15 kommenttia:

 1. Pipot on kivoja, ei ole pakko tehdä kahta samanlaista ja valmistuu nopeasti :) täällä jo odotellaan uutta videota kolmevuotiaan kanssa, innokas seuraaja löytyi heti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kun kiva kuulla. :) mä varmasti viikonloppuna kuvailen taas videon.

   Poista
 2. Hui, ootpa ollu ahkera! Ja mulla meni kuukausi yhteen pipoon :D! Ihana, ku jäbät halus punaisen tupsun <3. Hauskaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha. :) Sun piposta tulikin kerralla sopiva. Kiitos. <3 ihanaa viikkoa sullekin.

   Poista
 3. Ihania pipoja, varsinkin tuo lammaspipo. :)

  VastaaPoista
 4. Oi, onko tuo vaaleanpunainen Lang Donegalista? Oon haaveillu tilaavani sitä, mutta en oo vielä saanu aikaiseksi (=jemmassa ihan liikaa lankaa) :D Millaista neulottavaa se on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on tuota Debbie Blissin tweediä. Langin Donegal saattaa tuntua vähän karhealta neulottaessa, mutta pehmenee käytössä paljon. :)

   Poista
  2. Huomasinkin erheeni, kun olin painanut julkaise-nappia :D Ihana väri ja pint joka tapauksessa ♡♡

   Poista
 5. Kivoja pipoja syntynyt oikein liukuhihnalta. Vautsii.

  VastaaPoista
 6. Vaude :) Nytkun vielä olis viisi päätä, niin voisi käyttää kaikkia yhtä aikaa ;)

  VastaaPoista
 7. Ihania pipoja :) sä olet niin taitava! :)

  VastaaPoista
 8. Ihailen kyllä sua, kun sun neuleet on niin ihania kerta toisensa jälkeen! Komia rivi pipoja, on mistä valita. Minä hitaana sain kyllä yhden pipon neulottua, mutta vieläkin siitä puuttuu tupsu :D.

  VastaaPoista
 9. Kivoja pipoja :) Lammaspipo on erityisen ihana :)

  VastaaPoista

Tähän voit jättää kommentin, kiitos :)

);