29.2.2016

Käsityöblogit-ryhmä

Karkauspäivän kunniaksi kirjoitan pienen postauksen ryhmästäni Facebookissa. Perustin Käsityöblogit-ryhmän muutama vuosi sitten. Tänä päivänä jäseniä on reilusti päälle 4000. Ryhmä on hyvin aktiivinen. Päivittäin ryhmään linkittää uusimpia postauksia moni käsityöbloggaaja. Suositumpia aiheita ovat ompelu ja neuleet, mutta myös muita käsitöitä näkyy päivittäin. 

Ryhmässä on ollut oikein rauhallinen ja leppoisa tunnelma alusta asti, on mukava olla osa iloista ja inspiroivaa yhteisöä. Olen löytänyt monia blogeja lukulistalleni ryhmän kautta. Olen myös saanut useita hyviä vinkkejä ja ideoita sen kautta. Apua ja mukavia keskusteluja. 

Olet tervetullut ryhmään vaikka, et blogia kirjoitakaan. Ehkä saat inspiraatiota aloittaa blogin kirjoittamisen? 

Kuva ei liity aiheeseen mitenkään. Mutta pääsin vihdoinkin maistamaan tuota Fazerin uutuutta. Hyvää oli. Puikot olivat heräteostos, ihan vain värinsä vuoksi! :)  14 kommenttia:

 1. Ihana ryhmä, kiitos sinulle siitä ♡ Itsellä tarttui kaupasta matkaan samaa sarjaa, mutta makuna New York. Oikein hyvää ;) Ja onpas myös ihanan väriset puikot!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 <3 Maistoin myös toista makua, mutta en muista mikä se oli. :) Hyvää sekin.

   Poista
 2. Käsityöblogit-ryhmä erottuu kyllä edukseen hyvän hengen puolesta. Ja monen monta mielenkiintoista blogia on sen kautta löytynyt. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siitä saa kyllä kiittää ryhmän jäseniä. :)

   Poista
 3. Mie piän kans että paras ja hyväntuulisin ryhmä missä oon ikinä ollu. Ei turhaa niuhotusta, kiitos siitä sulle :) ja ihanat puikot! Mulla on vielä maistamatta rio de janeiro, new york oli vaan niin<3

  VastaaPoista
 4. Olen tykännyt ryhmästä juuri siksi, koska siellä on rauhallinen ja leppoisa tunnelma. Ihania blogeja ja bloggareita :) Mukavaa kevättä sinulle ja kaikille muillekkin.

  VastaaPoista
 5. Kässäblogit on kyl ihan paras ryhmä sen hyvän hengen takia <3 Kiitos sulle siitä <3

  Herkullisen näköinen kuva <3 Noi puikot on kyl niin hyvännäköiset, että mun tekis mieli ostaa samanlaiset vaikka en neulokaan =)

  VastaaPoista
 6. Mul on tuota suklaata evääksi huomiseen heprean tenttiin! Parasta tosiaan olla hyvää, jotta jaksaa kolme tuntia :D.

  VastaaPoista
 7. Kiitokset ihanan ryhmän perustamisesta ja ylläpidosta <3

  VastaaPoista
 8. Kauhea ryhmä! Ei malta laittaa nukkumaan ko pitää sen kautta kytätä toisten blogeja iltaisin! ;D

  VastaaPoista
 9. Ai vitsit, kun on nätit puikot! Ja niin söpönväristä lankaakin. Jessus, mun neulomiskuume vaan nousee kun luen käsityöblogeja. Kai sitä pitää lankoja mennä hiplaamaan.

  VastaaPoista
 10. Kiitokset Käsityöblogit-ryhmän perustamisesta! Se on harvinaisuus Facebookissa, todellinen hyvän mielen ryhmä!

  VastaaPoista
 11. Samoilla linjoilla muiden kanssa! Käsityöblogit on niitä harvinaisia fb-ryhmiä, joissa tulee hyvälle mielelle eikä ole tarvinnut seurata ilkeää kommentointia.
  Kiitos siis sinulle ja muille ryhmäläisille <3

  VastaaPoista
 12. Minäkin pidän paljon käsityöblogit-ryhmästä. Olen itsekin löytänyt paljon uutta luettavaa sitä kautta. En ole vaan saanut aikaiseksi laittaa sinne omaa blogia vielä.

  VastaaPoista

Tähän voit jättää kommentin, kiitos :)

);