17.1.2016

Uusi jakso katsottavissa

Nonnu Neulojan YouTube- kanavalla on nyt jakso 2. katsottavana. Aiheena minun neuleharrastus ja neuleleiri, jolle olen ilmoittautunut. Oikein paljon kiitoksia palautteesta ja kommenteista ensimmäiseen videoon.


Kuvissa näkyy minun neulontanurkkaus tällä hetkellä. Siirsin kesällä saamani vanhan ompelukoneen olohuoneeseen ja se toimiikin sopivasti minun työpöytänä tai tässä tapauksessa ruokapöytänä. :D 
Tässä samaisessa nurkassa kuvaan minun videot ja tässä syntyvät suurimmaksi osin minun neuleet. 
Lankoja yritän säilyttää erillaisissa koreissa ja yhdessä kasassa, mutta hyvin usein tämä kohta olohuonetta on täynnä lankoja ja muuta neuleisiin liittyvää.

Mukavaa alkavaa viikkoa teille. 
8 kommenttia:

 1. En tainnutkaan kommentoida mitään ensimmäiseen videoon mutta kommentoinpa nyt että jeee!!!! Näitä höpötyksiä on kiva kuunnella samalla kun neuloo :D Mun sisko kuuntelee useita ulkomaalaisia neulepodcasteja mutta itse en ole oikein innostunut. Mutta näitä sun videoita on kyllä ollut kiva seurata :)

  VastaaPoista
 2. Mäkin oon niin huono kommentoimaan, että viimeksi unohtui kokonaan. Mutta tosi kiva katsoa näitä! Suosittelin tätä myös ravelryssä kun jossain ryhmässä tuli podcastit puheeksi :)

  VastaaPoista
 3. Olipas mukava katsoa tätä tauolla kahvia juodessa! Hauska nähdä ja kuulla enemmän sinusta, kun blogia on tullut seurattua jo pidempään.
  En ole vielä oikein päässyt Youtuben maailmaan sisälle sen enempää kuin että lastenlauluja sieltä etsiskelen opetusta varten :D Näitä sinun videoitasi innostuin nyt kyllä seuraamaan (toivon, että vinkkaat täällä blogissasi uusista videoista myös jatkossa).

  VastaaPoista
 4. Tulipa hyvä mieli tuosta videosta <3. Repesin tuolle "kantapää oli täyttä hepreaa" -lauseelle; meikä osaa hepreaa, mut ei nättiä kantapäätä :D.

  Nää videot on kyl parhautta!

  VastaaPoista
 5. Ihana!
  Sulla on videolippi :) Pitääkin tutustua siihen ekaankin.
  Kevättä tässä odottaa itsekkin ja eritoten melkein malttamattomana juuri kevään leiriä. Ihana nähdää taas!!

  VastaaPoista
 6. Sinulla on tosi kivan näköinen nurkkaus neulomiseen, oikein kodikas ja tunnelmallinen. Videoita en ole ehtinyt katsoa vielä, mutta varmasti niitä vilkaisen, kun tilanne sallii (ei liikaa hälyä ympärillä :D).

  VastaaPoista
 7. Ihana sinä! Kuulostat ja näytät niin symppikseltä, näitä lisää. Riittäisipä itsellänikin rohkeus videoihin asti! :)

  VastaaPoista
 8. Tämäpä oli kiva juttu. Katsoin molemmat putkeen ja odottelen seuraavaa :)

  VastaaPoista

Tähän voit jättää kommentin, kiitos :)

);