4.1.2016

Nonnu Neulojan YouTube-kanava

Tulin pikaisesti vinkkaamaan vielä tälle iltaa teille, Nonnu Neulojan Youtube-kanavasta. Tulen jatkossa julkaisemaan siellä lyhyitä ja vähän pidempiä videoita, liittyen blogiin ja käsitöihin.
Kuvaan videot suoraan täältä kotisohvalta, ilman sen kummepia krumeluureja. Tavallista höpötystä neuleista ja sen sellaisesta.

Youtube-kanava olkoon tälle vuodelle uusi juttu. Olen siitä itse todella innostunut ja toivottavsti myös joku teistä siellä tykkää. Käykää kurkkaamassa kanavani linkki-> Nonnu Neuloja ja kuuntelemassa ensimmäinen höpöttely minun lemppari langasta tällä hetkellä.

Antakaa anteeksi takeltelu ja hassu valotus. Laitetaan ne ensimmäisen videon piikkiin.

Olisi mukava kuulla teidän ajatuksia tästä ja mielellään otan vastaan, ehdotuksia aiheista joista sitten höpöttelen teille. Minua kiinnostaa myös kuunteletteko te joitain neule podcasteja. Englanniksi tai ehkä jopa suomeksi?
2 kommenttia:

 1. Symppis video. :) Valaistusasioissa oppii ihan varmasti kokemuksen kautta.

  Ihan loppuun asti en pystynyt pätkää katsomaan; jokin muu juttu keskeytti, niin kuin varmaan aika usein käy. Olisikohan mahdollista, että tekisit videoissa lisäksi niin kuin podcasteissa, eli kertoisit (kuvalisit) värejä ja materiaaleja ja muuta, mitä näytät? Näin voisi vaikka työmatkalla bussissa kuunnella jutun alusta loppuun, vaikka koneella ei ehtisi olla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos palautteesta. Laitetaan muistiin :)

   Poista

Tähän voit jättää kommentin, kiitos :)

);