19.12.2015

Virkatut koristeet

Tässä viime hetken lahja tai koriste vinkki. Idea ja inspiraatio on lähtöisin pinterestistä. Minulla on myös pinterest-tili, jonka löytää täältä. Tarkkaa ohjetta näihin tähtiin tai kukkiin ei ole. Mutta varmasti virkkauksen päälle ymmärtävä huomaa idean kuvista. Ovat todella helppoja. Vastaavia ohjeita löytyy varmasti, esimerkiksi juuri pinterestistä. Lankana käytin 7 veljestä. Ompelin kapeat pellavanauhat, jotta tähdet saa riipustettua kuuseen tai muualle.

Pingottamalla näistä saa enemmän tähtimäiset. Näin pelkällä höyrytyksellä ne ovat enemmän kukkamaiset. Kauniita silti. Mallailin näitä vierekkäin ja mietin, että niistä syntyisi kaunis torkkupeitoo myös. :)

Mukavaa viikonloppua ja muistakaa osallistua arvontaan.Kuvat Kaisa @beanionhelina

3 kommenttia:

  1. Sattuipa hassusti eilen liityin pinterst lukijaksi etsiäkseni askartelu ja käsityö vinkkejä. Tänään siten googlatessa ohjeita satuin sinun sivuille. Liityin samalla bloglovin ja Facebookin lukijaksesi. Rauhaisaa joulun odotusta teidän perheelle.

    VastaaPoista
  2. Sievät koristeet! Noistahan tosiaan saa vaikka mitä tehtyä yhdistelemällä niitä toisiinsa.

    VastaaPoista
  3. Kauniita virkkauksia! Toissasyksynä virkkailin tuollaisia samanlaisia pieniä koristeita ja olen käyttänyt niitä lasten vaatteisiin koristeeksi ja osan tänä jouluna joulukortteihin:)

    VastaaPoista

Tähän voit jättää kommentin, kiitos :)

);