31.12.2015

Nähdään ensi vuonna

Vuoden viimeisinä päivinä on kiva muistella mitä on tullut tehtyä vuoden aikana. Bloggailussa on kivaa se, että lähes kaikki käsityöt tulee kirjattua ylös. 2014 kooste oli kolmiosainen. Se löytyy näiden linkkien takaa.  1, 2 ja 3. Jos vuosi 2014 oli hyvä minulle niin voin ilokseni todeta, että tänne asti selvittiin myös vuonna 2015.

En kyllä keksi mitään hauskempaa harrastusta, kun käsityöt ja bloggaaminen. Miten paljon sisältöä se onkaan tuonut elämääni tähän asti. Tuntuu että jankkaan tätä samaa mantraa, mutta asia vain on niin. Tämä harrastus on tuonut uusia haasteita ja uusia polkuja. Paljon tulevaisuuden unelmia. On niin paljon missä pystyy itseään haastamaan näiden harrastusten parissa. Ei tarvitse kun aukaista Ravelry ja sinulle on miljoonia uusia haasteita suoraan silmien alla.
Bloggaamista voi aina parantaa. Ottaa parempia kuvia, keskittyä kielioppiin, keksiä uusia aiheita ja toteuttaa rakasta harrastusta siinä ohella. Tuo kielioppi on minun suurin haasteeni tässä bloggaamisessa.

Vuonna 2015 tapahtui niin paljon, kun yhden vuoden aikana voi tapahtua. Moni asia muuttui ja monia asia pysyi samana. Kaikkia muutoksia ei ehkä huomannut heti. Vasta nyt. Mutta niinhän ne muutokset aina tapahtuu, pikkuhiljaa huomaamatta.
Tärkeimmät muistot käsitöihin liittyen ovat olleet ehdottomasti, uuden oppiminen. Ihanat uudet lanka tuttavuudet. Yhteistyöt ja yhteydenotot.. Kaikki ihmiset joihin olen tutustunut ja ne ihmiset, jotka ovat jääneet elämääni vuoden aikana. Kaikki kommentit ja uudet lukijat.

Vuonna 2015 posti toi minulle ihania lankoja, blogini pääsi mukaan Oloblogit-lehteen ja blogien kautta löysin maailman parhaan työharjoittelupaikan. Tähän on hyvä päättää vuosi 2015. Toivottavasti se on ollut teillekin mieluinen.

Nähdään ensi vuonna!


19 kommenttia:

 1. Kiitos kaikista ihanista ideoista ja lukuhetkistä niin täällä blogissa kuin instagraminkin puolella! Harkitusti otettuja valokuviasi on aina ilo katsella :). Onnea ja lisää uutta yllättävää vuodelle 2016!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Sinun blogi on ollut yksi vuoden 2015 löytö. Hyvää uutta vuotta myös sinulle.

   Poista
 2. Onnea vuodelle 2016! PS. Olet todella kaunis noissa kuvissa.

  VastaaPoista
 3. kiitos ihanasta blogista ja instatilistä, mukana pysytään nauttimassa yhteisestä harrastuksesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Mukavaa jatkaa seuraavaa vuotta hyvässä seurassa. :)

   Poista
 4. Upeat kuvat!
  Oikein ihanaa, lämmintä, pehmoista ja lankaisaa uutta vuotta sinulle :)

  VastaaPoista
 5. Ja tosi kaunis tuo sun päällä oleva neule!

  VastaaPoista
 6. Sinun blogiasi on ilo seurata, kuten myös instatiliä. Kiitoksia inspiroivista kuvista! Oikein mukavaa uutta vuotta!

  VastaaPoista
 7. Hyvää alkanutta vuotta! Tämä on ihana blogi, josta huokuu ilolla tekeminen ja uuden oppimisen halu! Ehdottomasti yksi lemppareista! :)

  VastaaPoista

Tähän voit jättää kommentin, kiitos :)

);