1.12.2015

Joulun odotusta. Joulukalenterin ensimmäinen luukku.

Me päätettiin järjestää joulukalenteri yhdessä Kaisan kanssa. Ideana on koristaa tätä kuusta aattoon asti. Luodaan jouluista tunnelmaa meille työhuoneelle, ja teille lukijoille näiden kuvien muodossa. Kalenteria voi seurata instagramissa kätevästi Kaisan instatilin kautte @beanionhelina ja täältä minun blogin puolelta, sekä instasta.

Tähdet Kaisa osti viime viikolla ja ripustettiin ne yhdessä ikkunaan. Riipustus itsessään oli aika työ. Ikkunat ovat ainakin yli 3 metriset.  Työ palkittiin ja meidän valoinstallaatio näyttää oikein kivalta. Vai mitä?
Joulukuusen Herra T. toi meille maalta. Kuusi on kaunis ilman koristeita, joten se saakin olla tämän kalenterin ensimmäinen luukku.

Oikein rauhallista joulun odotusta.
12 kommenttia:

 1. Oi miten kaunis kuusi ja sievät joulutähdet :) Minäkin haluaisin asuntooni kuusen, mutta kämppä on niin pieni, ettei tänne sellaista noin vain mahduteta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joku pöytämalli ehkä mahtuisi? minä ajattelin kotia havunoksia maljakkoon. Ajaa lähes saman asian, tuomalla vähän joulumieltä kotiin :)

   Poista
 2. Yksinkertaista tyylikästä ja kaunista!

  VastaaPoista
 3. Tosi kaunis:) oisko sulla joskus inspiraatiota tehdä keppihevonen?:) ootko ikinä tehnyt?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole koskaan ajatellut asiaa. Äitini on juuri tehnyt upean keppihevosen. Se löytyy blogista Tilkkureppu.

   Poista
 4. Meillä seurataan tietysti Joulukaleneteri tv:stä ja Tonttu Toljanderia on ikävä koko perheellä.Onneksi Maltti ja Valtti on ihan hauskoja.
  Kaikki paketissa-blogin kalenteria seuraan sekä Kun ite tekee,saa mitä tulee-blogin kalenteria, jossa oma ohjeeni oli eilen:)

  VastaaPoista

Tähän voit jättää kommentin, kiitos :)

);