2.12.2015

Joulukuun toinen päivä

Kuusen ensimmäinen koriste riipustettiin tänään kuuseen. Kaunis eikö vain? Minkä värinen joulu teillä on? Valkoinen, punainen vai joku muu? Minusta tämä luonnonläheinen väritys sopii jouluun oikein hyvin. 

Kertokaahan omista joulukalentereistanne, tai niistä lemppareista joita seuraatte joulua odottaessa. 4 kommenttia:

 1. Itse seuraan tänä vuonna Facebookissa Niina Laitisen joulusukkakalenteria. Joka päivä aukeaa uusi luukku, ja jouluun mennessä on kirjoneulesukat neulottu :) Suklaajoulukalenteria en tänä vuonna ostanut, sillä ne ovat joko kalliita, tai sitten suklaa maistuu ihan muovilta. Kissoilleni tosin ostin oman herkkukalenterin, ja sitä on tullut nyt jo kahtena aamuna availtua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä näin kans tuollaisen koirille ja kissoille tehdyn kalenterin. Minusta se oli tosi kiva idea. Harmi ettei minulla ole omaa lemmikkiä. Mä en ole kerinnyt viellä yhtään katsomaan tuota Niinan kalenteria taikka missä neuloimme kerran sukkakalenteria. :)

   Poista
 2. Minä seuraan kans Niinan sukkakalenteri, ja ostin itselleni salmiakkikalenteri :) aivan ylihyvä kun aikuisille löytyy omat kalenterit ;) Rakastan joulua niin tämmöset on mulle just sopivat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt löytyy kyllä kaikenlaista kalenteria :)

   Poista

Tähän voit jättää kommentin, kiitos :)

);