3.12.2015

Day 3. Hyasintti

Hyasintti taitaa jakaa tuoksullaan ihmisten mielipiteitä. Minä pidän sen tuoksusta ja se onkin nykyään minun jouluun kuuluva tuoksu. Aina se ei ole ollut. Hyasintti on myös mukava joulutunnelman tuoja jo silloin, kun virallisesti "ei" saa laittaa koristeita ja fiilistellä joulua.

Tämä hyasintti koriste on helppo ja nopea tehdä. Vaikka jo vähän nuutuneista kukinnoista. Koriste kestää myös ulkona hyvin, jos pakkasta ei ole kun muutama aste. Värejäkin on valittavana muutamia, jos sininen ei miellytä.

Käytin yhden sipulin kukinnot, jotka pujottelin ohuehkon rautalangan läpi. Kiepautin rautalangan solmuun ja tein sen päistä pienen koukun.  Yksinkertaista. Tämä koriste käy hyvin myös kynttilämansetiksi.

Käykää katsomassa Kaisan kaunis joulukalenteri luukku tältä päivältä. @beanieonhelina
12 kommenttia:

 1. Onpa kaunis. Itse en valitettvasti voi viettää aikaa hyasintin kanssa, jos en halua välttämättä migreeniä ja nenäverenvuotoa, mutta muuten tykkäisin.

  VastaaPoista
 2. Kaunis koriste! Minä tykkäisin hyasinttien ulkonäöstä, mutta voimakkaat tuoksut saavat nenän vuotamaan ja päänsäryn aikaiseksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä harmi. Mutta tuoksu on kyllä todella huumaava.

   Poista
 3. Hyasintti on kaunis kukka ja toimii hyvin sateelta suojassa istutuksissa ainakin näillä keleillä. Harvemmin tulee ihailtua sen yksittäistä kellomaista kukintoa, joka on yllättävän selkeä muodoltaan. Kauniin koristeen olet tehnyt, kuin tuoksuva joulupallo :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kukinto on kaunis ja tosiaan tuoksuva pallo. Kestää ainakin aaton jos ei toisenkin päivän.

   Poista

Tähän voit jättää kommentin, kiitos :)

);