10.12.2015

10.12 Vihreää ja pellavaa.

Minulla oli viikko takaperin työharjoittelun näyttö. Koko harjoittelu on mennyt hurjan nopeasti. Seuraava viikko on viimeinen laatuaan. Tammikuussa alkaa taas koulu. Onneksi olen saanut luvan hengailla Kaisan työhuoneella myöhemminkin. En heti keksi inspiroivampaa miljöötä ja mukavampaa seuraa.

Sairastuin yllättäin flunssaan ja olen viettänyt tämän päivän kotona lasten kanssa. Me ollaan tehty kalenteria aina päivä kerrallaan, joten tämäkin päivä jäi Kaisalle ideoitavaksi. Kaunista vihreää yhdistettynä pellavaan.  Pellava materiaalina on noussut minun yhdeksi suosikiksi tämän harjoittelun aikana. Sitä löytyy monenlaista. Pehmeämpää ja rouhempaa. Värejä riittää ja työstäminen on kivaa.

Kuvissa näkyvät vaaleammat korit olivat tuotteena, minun näyttötyö. Valmistin kaksi koria, molemmat eri koossa.

Oikein mukavaa joulukuun kymmenettä päivää. Minä jatkan täällä neulomista ja itseni parantelua.


Kuvat Kaisa @beanieonhelina

2 kommenttia:

  1. Kauniit pellavapussit ja värit sopivat hyvin yhteen. Paranemista sinulle.

    VastaaPoista

Tähän voit jättää kommentin, kiitos :)

);