6.11.2015

Työharjoittelusta ja menovinkki viikonlopulle.

Sateista perjantaita täältä Vaasasta. Yhtään ei haittaa sateiset aamut ja harmaat päivät. Mä olen niin kovasti viihtynyt työharjoittelussa, että illalla jo melkein odottaa että yö menisi nopeasti, niin pääsee taas työharjoitteluun. Aivan upea tunne polkea aamulla sateessa, hymy huulilla :)

Tämän kolmen viikon aikana mä olen ommellut enemmän, kun koskaan. Se alkaa jo tuntumaan enemmän ok:lta, kun vähän pelottavalta jutulta. Vieläkin tuntuu, että ei ne saumat ole suorassa ja tikki poukkoilee sinne tänne, mutta edistystä on ehdottomasti ilmassa. Kertaus ja toisto on niin mun tapa oppia.

Kaisan tuotteet on todella kivoja ommeltavia, tai ainakin ne joita olen tähän asti kerinnyt harjoitella. Pellava on mahtava materiaali. Ja se tuoksu, kun sitä silittää. Vähän sama, kun joissakin langoissa vielä on lampaan tuoksua.

Me ollaan ompelun ohessa ideoitu mun omaa Etsy kauppaa ja niitä tuotteita. Ihanaa saada tukea ja pallotella ajatuksia samanhenkisen ihmisen kanssa. Mä olen todella innoissani tästä mahdollisuudesta saada apua ja Etsy kaupan perustamisesta. Edelleen kaipailen kokemuksia Etsystä teiltä. Varsinkin neulojien kokemuksia.

Lopuksi vielä pieni vinkki viikonlopulle. Helsingissä järjestetään tänä viikonloppuna (7.-8.11.) Korjaamolla Designmarket.  Klo 11-17.00. Paikalla on myös Beanie on Helina. Kaisalla on mukana mm. ihanat uudet joulukortit, jotka hän on itse piirtänyt ja suunnitellut, korviksia ja maailman söpöimpiä pussukoita. Kertokaa terveisiä Kaisalle jos lähdette paikan päälle :)

10 kommenttia:

 1. Todella upeita tuotteita. Pellava on kaunista.
  Mukavaa viikonlkoppua.

  VastaaPoista
 2. Onpas söpöjä tuotteita. Itse en ole mikään etsy-spesialisti mut markkinoinnin kyllä. ihan vain siis muistutan että pelkkä kauppa ei vielä menestystä tuo. - Ihmisten pitää tietää siitä ja löytää se. Eli se markkinointi. :) Onnea kaupallesi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä totta! Markkinointi ja sen tärkeys on minullekin tiedossa. Sen tärkeyttä ei voi liikaa korostaa :) Näin alkutekijöissä sitä haluaisi kuulla juuri Etsy kokemuksia niin saisi vähän pohjaa oman kaupan suunnittelulle, varsinkin neulepuolella. :)

   Poista
 3. Voi VIDEO kun tällänen paikka olis ollut olemassa kun ite artesaaniksi opiskellut. Oih!!! <3 Kyllä muuten oli kiven alla löytää työharjoittelupaikka Vaasasta kun opiskelin... :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä ihan huippu paikka :) nykyään ei ole tehtaitakaan, onneksi ompelimoita jonkun verran. :)

   Poista
 4. Joskus kaiholla muistelee omiakin artesaaniopiskelu aikoja, varsinkin toppi-jaksoja :) Mitkä nuo alimmassa kuvassa olevat, Mr.Darcy näköiset kuvakkeet on??:)

  VastaaPoista
 5. Kauniita tuotteita ja niin kivoja kuvakulmia! Etsystä en muuta osaa sanoa, mutta kovasti markkinoivat ja tuovat kivasti tuotteita esille. Se voi olla hyvä kanava aloittaa. Blogimaailma on myös hyvä verkosto, jota kautta saat tuotteillesi näkyvyyttä. Onnea ja menestystä ♥

  VastaaPoista
 6. Ihania kuvia ja niin mukava kuulla, että viihdyt harjoittelupaikassasi! Etsystä minulla ei valitettavasti ole kokemuksia.

  VastaaPoista

Tähän voit jättää kommentin, kiitos :)

);