19.10.2015

Työharjoittelu

Syysloma katkaisi meidän 9 viikon mittaisen ensimmäisen jakson koulussa. Housut on ommeltu ja valmiit. Vielä olisi projektikansio tehtävänä. Aina se jää viimeiseksi...

Syysloman jälkeen eli tänään alkoi 9 viikon työharjoittelu. Minulla oli keväällä jo näyttö asiakaspalvelusta, joten teen nyt viimeistä työharjoittelua. Aiheena on valmistaminen ja asiakaslähtöinen valmistaminen. Ompelua on siis tiedossa ja saan tehdä sitä aivan ihanassa paikassa!

Kaimani Johanna Löytö-blogista esitteli ihanan Beanie on Helinan aikaisemmin kesällä omassa blogissaan. Minä ihastuin yhtä paljon, kun Johanna. Syksyllä kun koulu alkoi sain idean kysäistä työharjoittelupaikkaa Kaisalta ja hän otti minut ilomielin vastaan.

Ensimmäinen päivä meni nopeasti ja hauskaa oli. Vähän.. tai aika paljon jännitti kyllä :)
Mukavaa on myös se, että harjoittelun myötä tulee käytyä tässäkin päässä kaupunkia. Asun itse vähän eri suunnalla, eikä meri ei ole näin lähellä täällä minun kulmilla. Meri on varmasti yksi niistä asioista, jotka tekee Vaasasta Vaasan. Joten se on kiva lisä tähän seuraavaan 9 viikkoon. Sitten onkin jo joulu ;)
4 kommenttia:

  1. Hauskaa harjoittelua! Ja meri on ihana asia!

    Pian nähdään <3.

    VastaaPoista
  2. Olet päässytkin mahtavaan paikkaan työharjoitteluun siskolleni. Ihanaa kuulla, miten tykkäät :)

    VastaaPoista

Tähän voit jättää kommentin, kiitos :)

);