6.10.2015

Seinäjoen käsityömessut lauantaina

Lauantaina kiertelin äidin kanssa messut vielä kertaalleen läpi. Tällä kierroksella innostuin ostelemaan tuliaisia ja kyllähän niitä tulikin osteltua. Hetken kerkesimme istua blogiloungessa muutaman muun bloggaajan kanssa. Oli mukava tavata kasvotusten taas blogin takana häärääviä ihmisiä.

Minusta oli todella inspiroivaa nähdä näitä käsityöyrittäjiä. Sain niin paljon ideoita ja ajatuksia taas itselleni, että kyllä kannatti taas messuilla. Ajatella jos joskus vielä itsekin pääsisi myymään ihan omia, itse tekemiä ja keksimiä tuotteita messuille. Minusta oli kiva seurata miten ihmiset seisoivat omien tuotteidensa takana ja miten he niitä esittelivät. On kyllä ilo huomata miten paljon käsityöyrittäjiä löytyy ja miten he uskovat siihen omaan tekemiseen.

Molla Mills joka muuten valittiin vuoden 2015 käsityöyrittäjäksi, oli myös lauantaina messuilla. Hänen haastattelun kävin kuuntelemassa ihan viimeiseksi. Isot onnittelut Mollalle :)

Kaiken kaikkiaan messut oli minusta oikein onnistuneet. Uutta ja vanhaa oli hyvä teema ja se välittyi selkeästi messuilla.

http://www.onnenpussi.fi/
http://mollamills.com/
http://www.kustomkuitars.com/
http://verkkokauppa.raijanaitta.fi/Wolli-villpellavalan

4 kommenttia:

  1. Oli hyvät messut tällä kertaa ja paljon näki kaikkea uutta ja vanhaa teeman mukaan.
    Onnenpussin kuvasta aivan välittyy saippuoiden tuoksu vieläkin, ihania kerrassaan!

    VastaaPoista

Tähän voit jättää kommentin, kiitos :)

);