31.10.2015

Räsymatto prinssin sukat.

Kerkesin sittenkin tänne blogin puolelle vielä ennen kuun vaihdetta. Mitä teille kuuluu?
Työharjoittelussa on ilo olla ja Kaisan kanssa päivät kuluu todella nopeasti ommellen ja jutellen. En olisi voinut mukavampaa paikkaa löytää. Kaisa on iso inspiraation lähde ja hän on istuttanut minuun pienen idean omasta Etsy kaupasta. Muistaakseni joku blogi, jota seuraan on pitänyt omaa Etsy kauppaa. En kirveelläkään saa mieleen kuka, mutta olisi mukava kuulla teidän, varsinkin neulojien kokemuksia ja ajatuksia Etsystä.

Räsymattosukat on varmasti monelle jo tuttu käsite?
Facebookissa hitiksi syntyneet kahdella raitalangalla raidoitetut sukat, on näidenkin sukkien inspiraaton lähde, sekä keittiön lattian räsymatto.
Minä olen rakastunut räsymattoihin ja ihastelen eniten juuri tämän tyyppisellä raidoituksella tehtyjä mattoja. Miten taitava täytyykään olla, että saa tietystä määrästä esimerkiksi lakanaa ja appiukon vanhaa paitaa, tehtyä niinkin tasaisesti raidoittuvan maton. Parhaat räsymatot kertoo omaa tarinaa. Kuteista näkee, sen kirjon vaatteita ja tekstiilejä joita niihin on käytetty. Montakohan esiliinaa tähän jo kesällä esittelemään mattoon on uponnut. 14 metriin mahtuu paljon vaatetta. Ei tainnut silloin olla ongelmana, kaatopaikat täyttävät tekstiilit.

Sukat neuloin jo aiemmin syksyllä valmiiksi, minun omalle räsymatto prinssille. Ovat tykätyt ja taidan jossain vaiheessa tehtä toisetkin räsärit.

Mukavia lokakuun viimeisiä päiviä.


räsymattosukat

Novita

räsymattosukat
Lanka: Novita Nalle

5 kommenttia:

Tähän voit jättää kommentin, kiitos :)

);