2.10.2015

Käsityömessu suosikit, ensimmäisen päivän jälkeen.

Pieni tervehdys ensimmäisen messupäivän päätteeksi. Messuilta löytyi minulle uusia juttuja ja nimiä, mikä oli oikein mukavaa. Yritin vältellä lankoja, mutta kyllä niitäkin sieltä bongasin. En vielä ostanut lankaa. Katsotaan jos huomenna joku kerä jäisi käteen, kotia vietäväksi.

Tänään messuilla palkittiin Vuoden 2015 käsityöteko-palkinnon saaja. Palkinnon sai tänä vuonna Eilen tein-blogin pitäjä Hanne Katajamäki. Minusta on upeeta, että käsityöbloggaaja sai tunnustusta. Onnea! :)

Tässä vielä pytinkin messujen sivuilta lainattuna kriteerit.

Vuoden 2015 käsityöteko-palkinnon saaja on Eilen tein -käsityöblogin pitäjä Hanne KatajamäkiValintakriteereissä painottuivat mm. seuraavat asiat:•käsin tekemisestä kiinnostuneiden ja käsityön harrastajien innostaminen itse tekemiseen•käsittelemiesi käsityöaiheiden ajankohtaisuus ja monipuolisuus•innostuneisuus ja ammattimainen toteutus joka välittyy blogistasi sekä käsityöideoissa, ohjeissa että visuaalisessa esittämisessä•ammattitaidon taustalla käsityöalan opintoja•pitkäjänteisyys bloggaamisessa ja lukijoiden määrä, yli 3 milj. käyntiä sivulla
Huomenna jatketaan. Muutamia juttuja haluan vielä näyttää, jotka minusta oli hurjan hienoja. Niistä lisää sitten myöhemmin. Mä kiertelen ainakin vähäsen messuja vielä huomenna, mutta varmasti istuskelen Blogiloungessa Varikolla ja neulon osan ajasta. 

ps. selasin Molla Millsin uusimman kirjan messuilla. Se on minusta tosi kiva! 
5 kommenttia:

 1. Hmm, osa noista jutuista menikin multa messuilla ihan kokonaan ohi. Ainakin noita kasvivärjättyjä lankoja olisi ollut kiva hiplailla, mut sain ostettua kyllä muita lankoja ihan riittävästi . .. :)

  VastaaPoista
 2. Kaikkea kivaa siellä olikin ja mukavaa kierrellä katsellen ja ihastellen kaikkea kaunista!

  VastaaPoista
 3. Kiitoksia näistä kuvista, mukavaa päästä messuilemaan niiden kautta :)

  VastaaPoista
 4. En pysty käsittämään miten en ole ikinä onnistunut käymään käsityömessuilla! Ihan hirveä inspiraatiotulva varmaan tulee. Tarvii mennä. Heti. HETI.

  VastaaPoista

Tähän voit jättää kommentin, kiitos :)

);