3.9.2015

Takamarkki (paljon kuvia)

Minä ja Herra T myytiin "romua" siivouspäivänä, viime lauantaina. Päivä oli oikein mukava ja sen kruunasi ehdottomasti käynti Takamarkilla, mistä nämä kuvat on otettu. 

Meillä kävi lauantaina asiakkaana oikein mukava nainen, jonka nimi jäi selvittämättä. (Lupa kuvien julkaisuun on kyllä.) 
Jutustelun lomassa kävi ilmi, että tämä nainen myös rakastaa ns. romua ja hän kutsui meidät katsomaan tätä ihanaa puutarhaa. En voinut kun ihastella. Niin paljon ihania pieniä yksityiskohtia. Kaikki oli niin tarkaan mietitty ja kauniisti toteutettu. 

Tässä kuvina vain osa kaikesta kauniista, mitä puutarhassa oli esillä. Talveksi hän aina siivoaa puutarhan turvaan ja keväällä hän rakentaa sen aina uudestaan. Oli niin paljon tarinoita ja mielenkiintoisia esineitä! 

Minä inspiroiduin tästä suuresti. Maalle täytyy ehdottomasti rakentaa jotain vastaavaa. Romuahan meilläkin on vaikka kuinka paljon :)
4 kommenttia:

  1. Hauskan näköistä ja kova homma tekijällä aina kerätä talveksi kaikki pois, siinä on vanhantavaran/ns. romun ulkonäyttely takamarkilla pohjalaiseen tyyliin, tuolla olisi kiva käydä:)

    VastaaPoista
  2. Näistä saakin paljon inspiraatiota! Hienoa nähdä, miten 'romut' muuttuvat aarteiksi.

    VastaaPoista
  3. Ihana paikka, tuolla saisi päivän menemään kepeästi kaikkea katsellen.

    VastaaPoista

Tähän voit jättää kommentin, kiitos :)

);