14.9.2015

Neulovilla

Oletteko jo kuulleet Neulovillasta? Minä itse törmäsin tähän lankakauppaan instagramissa jonkin aikaa sitten. Pieni yhden naisen lankakauppa, joka myy luomua, reilua ja kierrästyskuituista lankaa.
Minulle ennestään tuttuja oli Blockwallah, Darn Good Yarn ja monille varmasti tuttu Tukuwool. Verkkokauppa on avattu ihan äskettäin ja sinne pääsee tutustumaan ja ostoksille Neulovillan kotisivuilta.   Mikä on teidän lemppari?

Minä sain Paulalta, Neulovillan omistajalta ihanan Manos del Uruguayn Alegria vyyhdin postista. (Lanka saatu) En tiedä vielä mitä tästä tekisin, mutta se on kun karkki ihan näin vyyhtinäkin. Sopii minusta tähän meidän intiaanikesään hyvin väreiltään.
Alegria on Polyamidilla vahvistettu merinovillalanka. Sertifioitu Reilun kaupan lanka ja se on konepestävä. Täydellinen sukkalanka siis. Tosin tästä voi tehdä vaikka mitä muutakin.

Minua kiinnostaa kaupan valikoimassa olevat Blockwallah:n käsintehdyt sukkapuikot. Olisihan niillä nyt aika hienoa tikuttaa menemään. Joku on ne käsin tehnyt, ihan itse.

Ihanaa alkavaa viikkoa ja tervetuloa kaikki uudet lukijat :)
12 kommenttia:

 1. Oi, ihan uusi tuttavuus tuo kauppa! Pitääpä käydä kurkkimassa. Etenkin, kun manos del uruguay-lankaa on suhteellisen vaikea löytää kotimaassa, pitsivahvuutta minulla on, mutta ei juurikaan muita manosin lankoja.

  VastaaPoista
 2. Onpahan tosiaan kauniin värinen lanka. Kuin syksyinen sekametsä, jossa tummien kuusien välitä pilkottavat syysasuun pukeutuneet koivut. <3 Minä malttamattomana yritin Neulovillan verkkokauppaan jo ennen sen avautumista. Täytyykin käydä nyt katsomassa tarjonta läpi.

  VastaaPoista
 3. Symppis liikeidea & ihanaa lankaa. :)

  VastaaPoista
 4. Ooouu mai goodness! Ihania lankoja!

  VastaaPoista
 5. Voi että. Ihana. Minä päätin, etten osta yhtään lankaa ennenkuin iänikuiset 7veikat on tuhottu. Mutta ei näitä voi vastustaa. Liian ihania värejä!

  VastaaPoista
 6. Nyt kuulostaa ja näyttää niin houkuttelevalta, että on pakko käydä tutustumassa :)

  VastaaPoista
 7. Ihanaa lankaa. En taida uskaltaa edes kurkistaa niin ihania myyvän kauppaan ;)

  VastaaPoista
 8. Olipa ihan uus tuttavuus, lankavalikoima oli todellakin houkutteleva. Ja kiinnitin myös huomiota valikoimassa oleviin virkkuukoukkuihin, vähän hienoja!:)

  VastaaPoista
 9. Lanka on ainakin vyyhdillä kovin kaunista! Oletko neulonut sitä? Miltä lanka näyttää neulottuna? Mitä olet langasta tehnyt? Ihailin juuri samaa lankaa kaupassa, enkä uskaltanut ostaa, kun tuon valkoisen pelkään läikittyvän rumasti neuleeseen...
  Sari

  VastaaPoista

Tähän voit jättää kommentin, kiitos :)

);