24.9.2015

Jotain vanhaa, jotain uutta.

Muutaman viikon päästä on taas aika käydä naapuri kaupungissa Seinäjoella. 2-4.10. Seinäjoella järjestetään käsityömessut Seinäjoki Areenalla. Oletteko te tulossa sinne?

Minut ja muutama muu bloggaaja on valittu messubloggaajiksi. Minun lisäkseni mukana on Siskonpaneelisoppaa, monille jo varmasti tuttu blogi Eilen Tein sekä Kotiruusu. Myös Molla Mills on paikalla messuilla. Bloggaajia pääsee varikolle jututtamaan myös messuilla. Itse olen messuilla ainakin perjantaina ja lauantaina. Minua saa vetää hihasta messuilla, jos tunnistaa minut messuvilinässä :)
Käsiohjelma löytyy jo nyt netistä luettavaksi ja ilmeisesti se on tänään jaettu moniin talouksiin postin mukana.

Jotain vanhaa-jotain uutta on messujen teema tälle vuodelle. Tämä kuvissa esiintyvä pirta on aika vanha ja niin upea. Se tuli kesällä minulle ja kokeilinkin sitä jo kerran, mutta vielä ei tekniikka oikein ollut hallussa. Pirta on myös vähän rikki, joten se on enemmän vain kauniina koristeena minulla täällä kotona. Pienen tyngän nauhaa sain aikaiseksi, mutta en nyt tähän hätään sitä kotoa löytänyt. Kuvan nauhan ostin reissusta keväällä Karesuvannosta.


5 kommenttia:

 1. odotellaan messulippuarvontaa niin voisin saada kaverinkin mukaan, yksin en viitsisi tulla

  :D

  VastaaPoista
 2. Oi vitsi, oikein mukavia messuja ja innolla odotan juttuja blogiin! :)

  VastaaPoista
 3. Mä oon tulossa sunnuntaina jos saan liput jostain.

  VastaaPoista

Tähän voit jättää kommentin, kiitos :)

);