16.8.2015

Stripemania

Vietimme viikonlopun perheen kanssa mökillä. Samaisella mökillä olen lapsena viettänyt jonkin verran aikaa. Sinne on aina mukava palata, vähän nostalgista tavallaan. Kuinka paljon sitä unohtaakaan asioita. Ja osa muistoista aina tulvii mieleen vanhoissa tutuissa paikoissa ja kuviossa.

Vietimme myös veljeni syntymäpäivää ja nautimme kesästä vielä hetken. Sain samalla muutaman kuvan aikaisemmin valmistuneista sukista. Perussukat ihanasta, Stripemania Colorista. Tykästyin tämän langan tuntumaan ja väreihin. Saakohan tätä vielä jostain?!

Olen nyt harjoitellut tuota vahvistettua kantapäätä useampaan sukkapariin. Olisi aika kokeilla taas jotain uutta. Tiimalasi ja vahvistettu on nyt suht hyvin hanskassa. Millaisia kantapäitä te teette sukkiin? 

Mukavaa alkaavaa viikko ja tsemppiä kaikille töihin palaaville :)

19 kommenttia:

 1. Upeat sukat ja kauniin väristä lankaa! Kokeile seuraavaksi vaikkapa ristiin vahvistettua kantapäätä, se näyttää hienolta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä olenkin jo kokeillut, mutta se vaatii lisää harjoitusta kun aina sekoilen niiden kerroksien kanssa :D se on kyllä kaunis kantapää.

   Poista
 2. Ja ai niin, piti vielä sanoa, että nämä kuvat ovat ihanan pirteitä ja hyväntuulisia! :)

  VastaaPoista
 3. Oon tehnyt sädekavennettua kantapäätä. Tykkään siitä, mutta se ei istu kaikkien jalkaan. Ja sitten Sukkia rakkaudella- kirjassa oli nätti kantapää, mutta en tiedä sen nimeä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä haluaisin kokeilla. To do-listalle se siis :)

   Poista
 4. Ihanat sukat ja hienot kuvat. Mukavaa kouluviikkoa =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Mukavaa viikko sinullekin kaima :)

   Poista
 5. Kauniit sukat! Itse tykkään tehdä ristiinvahvistettuja, normaaleja vahvistettuja ja sweet tomato kantapäitä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sweet tomato lisätty to do-listalle :)

   Poista
 6. Nätit sukat, tuo väriyhdistelmä sopii hyvin tähän vuoden aikaan! Ei enää liian pirteän kesäinen, muttei toisaalta vielä syksyinenkään... :)

  Keskiseltä löytyi stripemaniaa ainakin vielä kuukausi sitten. En tosin tiedä mikä tilanne on jatkossa, kesän alusta lankahyllyä oli pienennetty aika tavalla ja ainakin omasta mielestäni näytti siltä että Regian langat olivat vähentyneet ja Novitaa lisätty... :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen kuullutkin keskisten lankaosastosta, siellä täytyy käydä joskus :)

   Poista
 7. Hauskat sukat! :) Yleensä teen vahvistetut.

  VastaaPoista
 8. Kivat pehmeät mutta kuitenkin virkeät värit sukissa. :) Kantapäistä: ristiinvahvistetusta tulee nättiä jälkeä, ja jälkikäteen tehdyistä (esim. varpaista varteen -suunnassa) nauhakavennettu on aika kiva. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitäisi kokeilla jälkikäteen tehtyä :)

   Poista
 9. Tykkään itse eniten ristiinvahvistetusta kantapäästä ja tiimalasikantapäästä. Myös jälkeenpäin neulottu kantapää yllätti istuvuudellaan. Useimmiten kuitenkin tulee neulottua vahvistettua tai sileää kantapäätä, koska se sopii mielestäni sukkaan kuin sukkaan kuvioista riippumatta.:)

  VastaaPoista

Tähän voit jättää kommentin, kiitos :)

);