2.8.2015

Novita Alpaca Wool.

Muutama viikko sitten sain sähköpostia Novitalta. He halusivat lähettää villanpehmoisen paketin ja inspiraatiota liittyen nyt jo ilmestyneeseen Syksyn 2015 Novitan lehteen. Enhän minä sano ei villanpehmoiselle paketille! Tuskin kukaan neuloja.

Kerkesin jo unohtamaan tämän paketin, mutta sitten muutama muu bloggaaja ilmoitti Instagramissa saaneensa omansa. Sitten minäkin sain ilmoituksen postiin saapuneesta paketista. Ihanaa saada tälläistä postia. Paketista löytyi ihana uusi lanka Alpaca wool kolmessa värissä ja kerä luonnonvalkoista 7 veljestä. Sormet syyhysivät heti päästä kokeilemaan alpaca lankaa. Näin tämän uutuus langan uudessa lankakartassa  jo ollessani keväällä työharjoittelussa. Mukava yllätys siis, koska silloin jo päätin että tätä täytyy kokeilla.

Langasta syntyi pipo minulle itselle. Tein pipon samalla Top-Down pipon ohjeella, jonka julkaisin helmikuussa blogissani. Lankaa kului tasan kerä valkoista ja pieni määrä mustaa sekä punaista.  Teen lopuista langoista pipolle vielä kaveriksi jotain pientä kivaa myöhemmin. 

Lanka on oikein mukava neulottava. Itse asiassa todella mukava. Neuletuntuma oli mukavan "jämäkkä" ja lanka on ihanan pehmeää.  Jos yhtään tykkää alpacasta niin suosittelen kokeilemaan. Joko te olette tutustuneet tähän tai muihin Novitan syksyn uutuus lankoihin ja väreihin?

13 kommenttia:

 1. Onpas ihanan pehmoisen näköinen pipo! :)

  VastaaPoista
 2. Kaunis ja yksinkertainen pipo! :) Pitää ehkä itsekin jossain välissä kokeilla tuota alpakkalankaa.

  VastaaPoista
 3. Ihana tuotos! Alpakka on yksi lempimaterialeistani.

  VastaaPoista
 4. Ihana pipo! En ole vielä näitä lankoja kokeillut, mutta nyt ehkä täytyy :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos yhtään tykkää alpakasta niin suosittelen :)

   Poista
 5. Yksinkertainen on kaunista. Kaunis pipo :)

  VastaaPoista
 6. Mikä tuo reunus on? Ihana pipo muuten :) t. Terhi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pipo on päätelty icord-tekniikalla :)

   Poista
 7. Ai että, kovin on kaunis. Himottaa hirmuisesti tuo alpakkalanka, oon yrittänyt pysyä parhaani mukaan erossa lankahyllyistä.

  VastaaPoista

Tähän voit jättää kommentin, kiitos :)

);