29.7.2015

Kauniit villasukat. Kauniit kukat.

Hei teille! Täällä ollaan muutaman päivän hiljaisuuden jälkeen. Kaikenlaista on tapahtunut ja paljon olisi kerrottavaa teille. Me vietetään viimeisiä viikkoja lomaa, ennen kun koulu alkaa taas. Odotan jo kovasti koulun alkua. Ihanaa päästä taas oppimaan ja ompelemaan. Toisaalta jo mietin niitä aikaisia ja kiireisiä aamuja, mutta minkäs teet. Kaikkea ei voi saada.  Lomaa on vietetty tarpeeksi ja minulla on ollut oikein mukava kesä. Säistä viis.

Viime viikolla sain Novitalta pienen paketin, joka sisälsi syksyn uutuuslankaa ja inspiraatiota. Syksyn lehti on tainnut tilaajille kolahtaa postiluukusta tänään. Ainakin instagramissa uusi lehti on vilahtanut kuvissa. Minä niin mielelläni myös sen lehden lukisin. Täytyy etsiä se käsiin jostain.
Kerron lisää tuosta lankapaketista myöhemmin. Jotain valmista olen niistä langoista jo tehnyt.

Tänään valmistui yhdet sukat itselle. Herkullisen värinen lanka ja ihana pehmeää merinovillaa. Ihan perussukka vahvistetulla kantapäällä. Äidin ritarinkannukset kukkii nyt todella kauniisti. Kaunis tausta kauniille sukille. Minullakin on maalla ritarinkannusta. Se taitaa olla yksi loppukesän lempikukkiani!

Joko teillä on katse jo syksyssä vai onko lomaa vielä jäljellä?


16 kommenttia:

 1. Koulun penkki kutsuu minuakin, tosin luokan etupuolelta ;-) . Hoitovapaani vetelee siis viimeisiään. Minäkin olen vallan ihastunut tuohon samaan sukkalankaan, niin lämpimiä ja pirteitä sukkia siitä saa! Ja kestävät muuten myös hyvin käyttöä ja pesua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinulla alkaa sitten ihan uusi arki, tsemppiä siihen :) kiva kuulla, että kestää käytössä. Oli kyllä ihana neulottava! :)

   Poista
 2. Hienot sukat ja niin pirtsakan väriset!
  Nonparellit jäivät... tuon kun tulen kaupunkiin joku päivä:)

  VastaaPoista
 3. Ihania raitoja! Itsekin odottelen jo syksyä, jotenkin ihanaa kun illar alkaa jo olla pimeitä ja saa polttaa kynttilöitä jne .

  VastaaPoista
 4. Todella kauniit sukat, kivat värit.
  Vielä olisi viikko lomaa jäljellä sitten kutsuu työt ja siitä kuukausi eteenpäin, niin myös koulu, työnohella.
  Mutta vielä on kesää jäljellä ja pihalla puuhaa riittää, mukavaa vastapainoa työlle, vielä pari kuukautta ennen syksyn tuloa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! Syksyllä kerkeää onneksi vielä töiden ja koulun jälkeen ulkoilla ja puuhailla hyvin. Syksy on ihan kivaa aikaa. Tsemppiä sinulle syksyyn :)

   Poista
 5. Aivan kaikki lempivärini, täydellinen lanka. Pari viikkoa lomaa jälkellä ja en ole vielä kunnolla päässyt kesäilemään. Älä vielä syksy tule!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikein rentouttavaa lomaa. Eiköhän kelit vielä pysy ihan kesäisinä hetken :)

   Poista
 6. Minun kesäloma alkaa vasta parin viikon päästä, eli kesäisissä tunnelmissa edelleen :) tosin nyt on jo muutamana aamuna töihin lähtiessä ollut vahvasti ilmassa syksyn tuoksua. Onneksi se ei haittaa, nimittäin rakastan syksyä ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Syksy on kyllä ihanaa aikaa! Mukavaa lomaa sinulle sitten :)

   Poista
 7. Kauniit sukat ja kivat kesäiset kuvat! Meillä mies lomailee kaksi viikkoa nyt elokuussa. Erilaista on tämä loma nyt, kuin kesäkuun lomailu Espanjassa. Nyt on jo ajatukset syksyssä ja pitää tehdä valmisteluja lasten koulun, kerhon ja harrastusten alkamista varten.

  VastaaPoista
 8. Ihanat sukat. Mikä on tämä sukkalankaihanuus?

  VastaaPoista

Tähän voit jättää kommentin, kiitos :)

);