12.7.2015

Farkkuliivin metsästystä ja jatkojalostusta (arvonnan voittaja)

Katselin jo talvella koulussa, kun monella nuorella oli farkkuliivi. Se näytti kivalta, joten olen etsinyt farkkutakkia kirppikseltä josta voisin hihat leikata pois. Viikonloppuna löysin itselleni liivin ja hihat leikkasin jo pois. Liivi ei näyttänyt päällä ihan siltä, kun olin kuvitellut. Tyköistuvampi malli näyttää paremmalta, joten liivi jää odottamaan ompeluinnostusta, jos vaikka saisin sitä vähän muotoiltua tyköistuvammaksi myöhemmin.

Yhden hihan jatkojalostin pieneksi pussukaksi tai tässä tapauksessa maljakon suojukseksi. Kivaa vaihtelua perusmaljakolle. Idean sain muutama viikko sitten Strömsössä esitetystä jaksosta. Lee teki farkuista hameita ja pultuista pieniä pussukoita. Linkistä yllä löytyy videon pätkä tästä jos ruotsinkieli ei taitu. Sanalliset ohjeet löytyy ruotsinkielellä linkistä myös. Todella nopea pieni projekti, vaikka sadepäivän iloksi.

Samalla saan paljastaa kuka ihana lukijani voitti lankapalkinnon arvonassa, jonka järjestin 2 vuotiaan blogini kunniaksi. Osallistujia oli runsaasti. Oli ihana lukea teidän kommentteja ja ihana kuulla, että Ilosofiaa on teille lukijoille juuri sitä mitä haluan sen olevan.

Voittajaksi arpoutui Kurjenmarja kommentilla

Blogisi on ollut inspiraation lähteenä tämän reilu puolivuotta, jona olen itse taas aktiivisesti neulonut ja blogannut. Viimeisimpänä inpiksenä "Ravello Inspired". Langat jo odottaa neulojaansa, kun alan itse soveltamaan ylösalaisneuletta. Hillitty ja raikas ulkoasu, kauniit kuvat ja hyvinkirjoitettu mielnkiintoinen teksti tuo minut blogiisi uudestaan. Bloglovinin kautta olenkin lukijanasi jo ollut, mutta nyt liityin vielä lukijaraatiisi. 

Hänen ihanan blogin löydät osoitteesta https://kurjenmarja.wordpress.com/. Ihana uusi blogi tuttavuus minulle. Kauniita käsitöitä ja kuvia!  Onnea :) olen henkilökohtaisesti yhteydessä voittajaan.

Mukavaa uutta viikkoa teille ja tervetuloa kaikki uudet lukijat. Kiitos ilahduttavista kommenteista, niitä on aina mukava lukea :)


2 kommenttia:

  1. Olen kyllä onnesta kerällä tästä tuurista. Niin kuin herkullisille vyyhdeillekin lyötyy varmasti käyttöä. Väinämöisen salaatin seuraksi täytynee hankkia kaveri, sille kun on olisi ohjeita jonossa vaikka kuinka.
    Hauska idea tuo farkkupussukka kukkamaljakoksi. Pitäisikin kerätä ideoita risojen farkkujen jatkokäyttöön joita on kerääntynyt jo säkillinen.
    Kiitos vielä kun niin kauniisti kirjoitit blogistani.

    VastaaPoista

Tähän voit jättää kommentin, kiitos :)

);