11.6.2015

Ravello inspired.

Taas yksi "yes! I did it". Itselle paita. Instagramissa minua seuranneet, nyt ja aiemmin ovat tästä jo nähneet vilauksia pitkin kevättä. (@ilosofiaablogi) Työ seisoi kauan keskeneräisten töiden kasassa. Hihat tuottivat päänvaivaa, kun en osannut päättää tekisinkö pitkät vai lyhyet hihat. Toista hihaa sain jo hyvän matkaa tehtyä, mutta se sai purkutuomion. Lyhyet hihat on kivat kesäksi. 

Tämä väri-iloittelu on aika harvinaista minulle. Siitä huolimatta paita on ollut käytössä jo muutaman kerran. Lanka on muutama kesä sitten ostettu hemtexistä. 0.95€ kerästä. Harmaa lanka on mahdollisesti joku Novitan vanha lanka. Nähtäväksi jää miten  tuo Hemtexin lanka kestää käytössä. 

Ohjeena minulla on taas pohjalla se Ullanneuleen ylösalaisneule. Raidat saivat inspiraation Isabell Kraemerin ravellosta. Mukavaa leikittelyä raidoilla. Pääntiestä tuli reilu. Tykkään toisaalta siitä, että se huolimattomasti tipahtaa olkapäältä. Raglan lisäykset jätin neulomatta umpeen. Oikein onnistunut neule, josta pidän itse paljon. 

Kerrankin minulla oli kuvaaja kuvaamaan käsityötä. Taisin hänestä löytää itselleni hovikuvaajan, mikä on oikein mieluisa löytö! 

Mukavaa loppuviikkoa teille ja tervetuloa uudet lukijat. Juhannuksena Käsityöblogi Ilosofiaa täyttää 2v. ja kovasti jo täällä valmistelen teille jotain yllätystä sen tiimoilta :)

24 kommenttia:

 1. Ihanan pirteä paita! Hyviä löytöjä, itsellä on aina arvelluttanut ostaa ei lankakaupan lankoja. Mutta täytyypä olla kangistumatta kaavoihinsa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä silloin tällöin on hyvä kokeilla uutta ja tuntematonta :)

   Poista
 2. Se on kaunis! Varmasti juuri passeli kesäksi :)

  VastaaPoista
 3. Kerrassaan ihana ja niin kesäinen paita! :)

  VastaaPoista
 4. Ihanat värit! Täydellinen kesäpaita <3

  VastaaPoista
 5. Tosi hieno! Tykkään kauheasti noista valkkamistasi väreistä!

  VastaaPoista
 6. Mahtava väriyhdistelmä - ihana kesäpaita!

  VastaaPoista
 7. Todellinen kesäpaita! Kivoja kuvia olette saaneet aikaiseksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) kuvaajan kanssa niin paljon helpompaa saada hyviä kuvia :)

   Poista

Tähän voit jättää kommentin, kiitos :)

);