17.6.2015

Kuplat.

Neulomisessa on se kiva puoli, että voi tehdä itse tehtyjä juttuja lahjaksi. Esimerkiksi tällaiset pienet lapaset, jotka tekee helposti päivässä. Kuulostaako tutulta? 

Me saatiin ensimmäinen kaverisynttäri kutsu, muutama viikko sitten. Tiistaina sain tekstiviestin ja seraavana sunnutaina oli tarkoitus juhlia päiväkotikaveria. Monta päivää aikaa siis. Tietenkin teen jotain itse. Jotain pientä ja nopeaa. Kuplalapaset sopii neljä vuotiaalle ja valkattuani langat (merino) pääsin nopeasti vauhtiin. Ensimmäinen lapanen valmistui samana iltana ja toinen pääsi puikoille samalla.  Mutta sitten.. elämä tuli minun ja lapasten tielle. Niin kun aina näiden lahjojen kanssa! Välillä pitää tehdä ruokaa. Siivota, pestä pyykkiä, nukkua, juoda vähän kahvia, ratkoa riitoja ja toimia sylinä. Ihan tavallista elämää siis :) 

Nämä lapaset ei valmistunut synttäri sunnuntaille. Eikä vielä seuraavallekaan. Mutta onneksi minulla on oma neljä vuotias, jolle lapaset oli just hyvät. 
Ensimmäisen kerran kokeilin tuota silmukointia ja päättelin lapaset sillä tekniikalla. Todella siisti ja helppo tekniikka. Kuplia on kiva tehdä ja tykkään itse tuosta neulepinnasta paljon. 

Mukavaa juhannusta kaikille, toivotaan lämpimiä kelejä ja aurinkoa! 18 kommenttia:

 1. Ihana kuva! Onpa mun teitä ikävä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin, melkein päivittäin olet mielessä :)

   Poista
 2. Tykkään tosi paljon tuosta kuplalapasten mallista. Sitä on kiva neuloa, se on nopea ja näyttävä ja värisävyjä on kiva yhdistellä. Nuo on hienot!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan samoista syistä tykkään siitä :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Minä sina luen lapaset sanan lapsena :)

   Poista
 4. Mahtavan väriset kuplat eikä ollenkaan huono lahjaidea kesällä juhlivalle. Melkein joka aamu olen vetänyt villasukat jalkaan eikä iltapäivällä villatakki ole yhtään liikaa terassilla istuskellessa. Suomen suvi on kylmä ja vähäluminen =) Ihanaa juhannusta ♡

  VastaaPoista
 5. Suloiset kuplat! Minulta onkin nämä vielä kokeilematta. Juhannukseksihan on luvattu (taas) kylmää säätä, joten sitähän voisi vaikka tällaiset neuloa! :)

  VastaaPoista
 6. Kivat lapaset! Mutta miten noita kuplia tehdään?! Oon nyt pari päivää pohtinut tätä seikkaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Neulova narttu blogista löytyy ohje ja Googlesta löytyy varmasti video kaveriksi :) on tosi helppo.

   Poista
 7. Onpas söpöt lapaset, ja poika myös :)
  Tässä onkin kiva malli kun kohta alan lapsille lapasia syksyksi neulomaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ovat kyllä suloisia molemmat <3 malli on nopea ja mukava neuloa.

   Poista

Tähän voit jättää kommentin, kiitos :)

);