17.5.2015

Wrap and Turn.

Viikonloppuun mahtui taas vähän kaikkea. Perjantaina oltiin maalla. Lauantaina kaupungissa, blogikirppiksen tiimoilta. Lauantaina ajettiin takaisin maalle ja sunnuntaina tehtiin pihatöitä ja nikkaroitiin aitaus. Ensiviikolla mahdollisesti saadaan maalle kaksi lammasta ja niille tarvitsi tehdä oma soppi. Jännää! Minun yksi unelma on ollut saada lampaita ja nyt se ehkä toteutuu. Viikolla katsotaan kuinka yksi koirista käyttäytyy lampaiden kanssa ja se kait ratkaisee koko asian. Toivotaan parasta! 

Viikonloppuun ei mahtunut silmukan silmukkaa, mutta ihan hyvä välillä pitää taukoa. Työn alla minulla on yksi Veera Välimäen huiveista. Sillä on pieni kiire, kun tarkoitus olisi antaa huivi lahjaksi koulun päätyttyä. Vielä yksi viikko minulle on työharjoittelua Pirjoliisassa. Näyttö on suoritettu, viimeinen viikko menee varmasti vain nauttien lankakaupan tunnelmasta ja lankoja hypistellessä. Harjoittelu on ollut hyvin antoisa ja hauskaa on ollut! 

Pieni vinkki teille, jotka ette vielä ole Veeran huiveja tehnyt (tai muita joissa käytetään lyhennettyjä kerroksia) Niissä monissa käytetään tuota wrap & turn tekniikkaa, eli lyhennettyjä kerroksia. You tubesta löytyy monia videoita ja jos wrap and turn on aiemmin tuntunut haastavalta, niin vilkaiskaa tämä wrap & turn video. Se on oikeasti todella helppoa ja hauskaa neulontaa!

Toin maalta muutaman oksan kaupunkiin. Nyt on taas se aika vuodesta, kun ei tarvi kukkia ostaa kaupasta. Tuomen oksan kukat on ihan nupullaan, katsotaan aukeaako ne maljakossa. 
Mukavaa alkavaa viikko teille lukijani ja tervetuloa kaikille uusille :) blogissa on meneillää pieniä muutostöitä TAAS! joten ihan kaikki asiat ei ole kohdallaan ja toiminnot ei toimi. Asia korjaantuu ajallaan, yritän pitää yleisilmeen kuitenkin ehyenä. Mitäs tykkäätte uudesta ulkoasusta?


Stripe Study


Stripe Study


14 kommenttia:

 1. Ihanat kuvat jälleen kerran! Uusi ulkoasu on tosi kiva, tykkään pelkistetystä ilmeestä. Kauniin yksinkertainen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) mä tykkään kans tästä uudesta, vaikka paljon mikään ei muuttunut. Yksinkertaisesta yksinkertaiseen :D

   Poista
 2. Ulkoasu on selkeä ja kauniin yksinkertainen, tykkään. Ihanat värit tulevassa huivissa!

  VastaaPoista
 3. Aivan ihania kuvia! Ja uusi ulkoasu on hieno!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) yksinkertainen on kyllä kiva.

   Poista
 4. Mä haaveilen kans lampaista! Muutaman vuoden saan odottaa ennenkuin niistä voi tosissaan ja miettiä niiden ottamista.

  Uus ulkoasu on hyvä! Tykkäsin sun vaihtuvasta bannerista, mutta se oli vähän liian massiivinen :) Yleensä luen mobiililla, joten ulkoasulla ei oo niin väliä, mutta nyt piti tulla koneelle kattomaan mitä oot saanu täällä aikaseks :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kans tykkäsin, että se oli vähän liian massiivinen se vaihtuva kuva systeemi. Tämä on nyt mun näköinen :)

   Lampaat on kyllä ihania!

   Poista
 5. Tuo w&t on kyllä hyvä ja helppo tekniikka, kun sen ymmärtää! Youtuben avula sen itsekin opin ja suosittelen :) Sitä oonkin käyttäny soveltaen esim. vauvojen villiksissä ja yhdessä villapipossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun täytyy kans kokeilla tekniikkaa muussakin, kun näissä huiveissa :)

   Poista
 6. Ihastuttavat kuvat! Kiva ulkoasu :)

  VastaaPoista
 7. Upeat kuvat ♥ Ja ootte ottamassa lampaita! Ihan mieletöntä! Mäkin haluisin =) Mukavaa alkavaa viikkoa =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin sinulle :) mä niin toivon, että koirat ja lampaat tulis toimeen keskenään!

   Poista

Tähän voit jättää kommentin, kiitos :)