31.5.2015

Hullaannus

Mä olen hullaantunut tuohon ruskeaan lasiin. Hassua kun aiemmin en ole siitä välittänyt yhtään. Löydettiin Herra T:n kanssa näitä vanhoja lääkepurkkeja naapurin pihasta useampia. Niin ihania pieniä esineitä! 

Reissussa nämä perussukat edistyi hyvää vauhtia ja tänään kaventelin kärjet toisesta sukasta ja valmista tuli. Vaivattomasti taas tein yhdet sukat ohuemmasta langasta. Minulla on muutama kerä tätä Regian ihanaa "stripe collection" lankaa vielä jemmassa. Eri värisenä vain. Näistä jäi melko paljon vielä lankaa jäljelle, joten vieläkin pidemmät varet saa tehdä Regian kerästä sukkaan. Opettelua, opettelua. 

Lemmikit ja tuomi kukkii, se tarkoittaa kesäkuuta. Me ei laulettu suvivirttä tänä viikonloppuna, vaikka meillä loma alkoikin. Lomafiilikset ei ole vielä päässyt valoilleen, mutta ehkä se tästä kun aamuisin taas saa rauhassa juoda kahvinsa ja neuloa tovin. Lomalta toivon paljon aikaa kotoiluun ja neulomiseen.  Sain raivattua tätä kaaosta kotona vähäsen jo viikonloppuna ja on kyllä mahtava tunne, kun edes vähän on paikat ojennuksessa.

Mukavaa lomaa kaikille lomansa aloittaneille ja ihanaa alkavaa kesäkuuta!11 kommenttia:

 1. Ihanat lemmikit ja kauniit sukat! Minunkin pitäisi uskaltautua kutomaan vähän ohuemmasta langasta. Ei se ehkä niin hidasta oliskaan, kun vaan alkuun pääsis :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se ole ja palkintona ihanat ohuet sukat :)

   Poista
 2. Ihanat sukat ja ihanat kukat! :) Ruskeasta lasista tehdyt pullot ja muut vastaavat on kivoja, itselläni on iiiiso ruskea litran pullo hyllyllä, ja siinä vedessä pari bambua kasvamassa. Vanhempien mökillä olisi lisää ruskeaa lasia ja muita siistejä vanhoja lasijuttuja, tekisi mieli hakea niitä sieltä kotiin koristeeksi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, kun on tuollainen aarreaitta omasta takaa :)

   Poista
 3. Pienesti olet onneksi tuon ruskeisiin pulloihin hurahtamisen aloittanut ;-) Itsellä on jo kymmenen ruskeaa pulloa, joista isoin taitaa plla peräti kolmelitrainen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha :D iso Riihimäki olisi kiva vielä joskus löytää!

   Poista
 4. Niin kauniit sukat ja lemmikit ovat kauniin herkkiä:)

  VastaaPoista
 5. Ihanat lemmikit ja tosi pirtsakat sukat.

  VastaaPoista

Tähän voit jättää kommentin, kiitos :)