29.4.2015

Puoli(metrinen)verinen prinssi.

Täytyy tunnustaa, en ole nähnyt kovinkaan montaa Harry Potter elokuvaa, saatika lukenut kirjoja. Näitä sukkia tehdessä, kuitenkin heräsi ajatus että esikoiseni olisi varmasti hyvinkin innokas kuulemaan kirjoja. Siinä samassa saisi itsekin täytettyä aukkon sivistyksessä. 

Otin leirille mukaan Opalin Happy Potter kerän, jota olen jemmannut kaapissa muutaman vuoden. 
Sukat valmistuivat leirillä. Puikkosuositus on 2,5-3. En ole kovinkaan hyvä näissä ohuissa langoissa. Kärsivällisyys ei riitä neulomiseen. Leirillä kuitenkin aikaa neulomiselle oli ruhtinaallisesti ja näiden neulominen oli jopa oikein nautinnollista. Ehkä osaksi langan värien takia. Minusta niin ihanat värit. 
Onhan ne ihanat jalassa, kun ovat niin ohuet ja kevyet. 

Vänkyrä puu piti saada kuvattua, siinä oli vähän Harry Potter meininkiä minusta :) onko Harry Potter teille tuttu? 


6 kommenttia:

 1. Ihana sekamelska värityksenä! Hyväntuulisuussukat. :)
  Harry Potter on tuttu. Biolapsemme olivat niiden lukuikäisiä silloin kun kirjat ilmestyivät. Luin ne itsekin, koska halusin tietää mitä lapseni lukevat, sekä pysyä mukana heidän jutuissaan. Nyt biolapset ovat aikuisia, mutta nämä muilta saadut ovat siinä iässä, että päätin jokunen vuosi sitten lukea heille Potterit ääneen. Osaavat kyllä itsekin lukea, mutta ääneen lukemisessa lapsille vaan on sitä jotain. No, nyt seitsemän kirjaa myöhemmin voisin sanoa että taikasanat tunkevat korvistakin ulos. Olipas urakka! Silti, suosittelen lämpimästi. :)

  VastaaPoista
 2. Itse olen kasvanut Harry Potterin kanssa samaan tahtiin ja hahmoilla on erityinen paikka sydämessäni :) Olen lukenut kirjat ja nähnyt leffat moneen kertaan ja kirjat vievät kyllä voiton ylivoimaisesti. Kirjasarja synkkenee, aikuistuu ja vähän vakavoituu loppua kohden, ensimmäiset osat ovat lyhyempiä ja kepeämpiä sävyltään. Kaikki ovat helppolukuisia ja mukaansatempaavasti kirjoitettu, suosittelen kyllä ehdottomasti! :)

  VastaaPoista
 3. Ihanat sukat ja niin kauniita maisemia!
  Minä olen lukenut kaikki Harry Potterit useaan kertaan ja palaan niiden pariin aina ajoittain uudestaan. Pari ensimmäistä luin suomeksi, sitten vaihdoin englannin kielisiin versioihin, jotta kirjan sai heti ilmestymisen jälkeen luettavaksi. Muistan edelleen sen jännityksen, kun uuden kirjan sai hakea postista ja ryntäsin sitä kotiin lukemaan. Itse asiassa nuo kirjat olivatkin yksi syy siihen, että valmistuin kielten opettajaksi, innostus englannin kieleen nimittäin vahvistui kummasti Pottereita lukiessa :)

  VastaaPoista
 4. Nuo sukat on kyllä niin herkut!
  Mulla oli tyttö oikean ikäinen ensimmäisen kirjan ilmestymisen aikaan ja niinhän siinä sitten kävi, että me molemmat hurahdettiin siihen ihan täysin. Tänään viimeksi olen yhden elokuvan katsonut ;)

  VastaaPoista
 5. Hauskat värit tosiaan! Olen lukenut Pottereista neljä ensimmäistä sitä mukaa kun nuotempi serkkuni niitä luki. Ihan hauskaa luettavaa ne oli aikuisellekin :-)

  VastaaPoista
 6. Harry Potterista minulla ei ole mitään muuta käsitystä kuin nimi.... mutta sukat ovat kauniit ja kuvausolosuhteet mahtavat!

  VastaaPoista

Tähän voit jättää kommentin, kiitos :)

);