12.4.2015

Let's face it!

Päätin yhtenä kauniina keväisenä iltana, että nyt riitti! Tässä ei ole mitään järkeä! Miksi ihmeessä stressaan, tapan motivaatiotani, stressaan lisää. Täytän tyhjiötä muulla, kun millä se oikeasti pitäisi täyttää.... 
Soitin siltä istumalta äidilleni. Saisinko huomenna kyydin? Nyt on tosi kyseessä.

Ei en lopeta bloggaamista, mikä varmasti monella ensimmäisenä tuli mieleen??! Instassa minua seuraavat ehkä arvaavat mistä on kyse. Kävin ostamassa langoilleni korihyllykön. Kaupassa oli kova paikka valita kuuden korin sijaan neljä, mutta hei neljään koriin mahtuu oikeasti hurjan paljon lankaa! Enemmän kun, mitä minä saan vuodessa neulottua. 

Kyse on siis langoista. Olen jo useamman vuoden yrittänyt vähentää tavaraa kodistani. Olen siinä onnistunutkin ihan hyvin. Mutta sitten on nämä langat. Tiedättekö, kun minimalismi on sitä että tehdään tilaa niille asioille, jotka on minulle tärkeitä. Raivataan pois sellainen mitä ei tarvi. 

Minimalismia olen toteuttanut hyvin onnistuneesti monella osa-alueella elämässäni, mutta niin ne langat. Niitä on tullut osteltua. Tarjouksesta, lohdukkeeksi tai muuten vain. Mutta let´s face it, en minä tarvitse kaapin täydeltä lankaa! en vain tarvi. Sitä saa lankakaupasta ostaa, se ei lopu! No ehkä Regian Arne & Carlos, mutta mä en edes neulo niin ohuesta langasta sukkia. Vielä! 

Tajusitte varmasti pointin. 

Sain kaikki lempilankani, ne varastoni helmet mahtumaan tuohon neljään hyllyyn. Helposti. Katsotaan kuinka käy.

Visuaalisestivaativa kirjoitti minusta hyvän tekstin minimalismista, käykää lukemassa jos aihe kiinnostaa.

9 kommenttia:

 1. Mä tosiaan sun innoittamana siivosin ne mun askartelutarvikkeet. Heitin aikamoisen satsin kaikkea epämääräistä roskiin. Esimerkiksi kuivuneita maaleja/musteita ja tyhjiä purkkeja ja kaikenlaisia roskia, joista oon aatellu "tästä voi askarrella jotain"

  VastaaPoista
 2. Asiaa!
  Niin mitä varten sitä kerää ja kerää, mun pitäisi tehdä kangasvarastolleni sama asia, ylimääräiset pois, mitä ei käytä tai ole käyttänyt moneen vuoteen! Tai sitten ostaa vain kangasta johonkin määrättyyn työhön ja vain siihen tarvittavan määrän eikä yhtään ylimääräistä, onnistuisko multa>0:)

  VastaaPoista
 3. Ihanaa, että kirjoitit aiheesta ja muistutit samalla lankavaraston tyhjennyksestä. Kävin taannoin omia lankavarastojani läpi ja päätin luopua isosta kasasta lankaa. Kaikkia en kuitenkaan ikinä ehdi neulomaan. Projekti jäi tosin siihen vaiheeseen, etten yhdestäkään kerästäkään ole vielä eroon päässyt. Jäin miettimään, onko paras tapa myydä ne esim. lankahamstereissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että muillakin samoja ajatuksia. Minä myyn omani kirparilla ja loput varmasti lahjoitan hyvään tarkoitukseen :)

   Poista

Tähän voit jättää kommentin, kiitos :)

);