21.4.2015

Juliet

Neuloessa koen paljon erilaisia tunteita. Siksi sitä varmasti niin kovasti tekee mieli tikuta?! Alkuhuuma, kun aloitat ensimmäisiä silmukoita uuden työn kanssa ja loppuhuipennus, kun päättelet viimeisen silmukan, on ehkä niitä parhaita. Siihen väliin mahtuu paljon tunteita, varsinkin suuremmissa töissä, myös näissä keskikokoisissa. Epätoivon ja tylsistymisen tunteet nousee pintaan monesti. Siksi minulla moni työ saa purkutuomion tai unohtuu unholaan hyvinkin nopeasti. Tuttua?

Vaihdoin lennosta suunnitelmia tämän huivin kanssa. Tai ehkä siinä vaiheessa, kun epätoivo alkoi vallata. Sain hyvin pian uuden, paremman idean. Tässä sen tulos. Olen hyvin tyytyväinen! 

Pohjana on Heidi Alanderin Eyeblink. Pitsihän tuohon jatkoksi kuuluu, mutta muutamien vaikutteiden jälkeen sain mieleeni kuvan, tuollaisesta pienestä röyhelöreunasta. Omani tein lisäämällä tuhottomasti silmukoita kahdella kierroksella. Ensimmäisellä kierroksella tein langankierroista reikärivistön ja toisella kierroksella neuloin ne kiinni. Sitten vaan päättelemään miljoona silmukkaa. Tätä täytyy kokeilla uudestaan! 

Tykkään erityisesti siitä, miten nuo huivin päät kiertyy rullalle. Samalla reunus tuo sopivasti painoa huiville, joten se pysyy hyvin paikallaan. Minusta vaaleanpunainen myös tuo esiin toisen langan värejä, viemättä huomiota siitä. Debbie Blissin Juliet (Debbie Bliss langat saatu bloginäkyvyyttä vastaan) eli karkkilanka on kyllä kokeilemisen arvoinen. 

Neulenettikahvila Pirjoliisasta löytyy sekä tätä Juliettia, että Dropsin alpakkalankaa. Liikkeessä ja netissä on myös huhtiale käynnissä. Alesta löyty paljon ihania lankoja. Vaasalaisille suosittelen paikan päällä käymistä. Osoite on Pitkäkatu 50. Liike on auki 11-17.00 arkena. Lauantaisin 11-14.00.
Itse saan viettää vielä muutama viikon siellä työharjoittelussa :)
Debbie Bliss Juliet


12 kommenttia:

 1. No tulipa siitä kaunis!!! Mitä sun Instatilille muuten tapahtui?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) poistin sen ainakin toistaiseksi. Ehkä palaan, ehkä en :)

   Poista
 2. Suloinen huivi, tosi kiva tuo reunus :)

  VastaaPoista
 3. Hieno, tuo vaaleanpunainen sopii hyvin tuollalailla tehtynä reunaan!

  VastaaPoista
 4. voi tylsää kun poistit instatilin :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että joku kaipaa :) ehkä palaan paremmalla ajalla.

   Poista
 5. Hieno huivi ja kauniit kuvat ♥ Mä epäilen, että se loppuhuuma on yksi syy, minkä takia mä teen käsitöitä. Tiedät varmaan sen uskomattoman fiiliksen kun teet viimeisen silmukan, katkaiset langan, levität työn eteesi ja katsot, mitä kätesi on saanut aikaan. Se tunne on joka kerta jotain niin upeaa, että siihen jää koukkuun ♥

  VastaaPoista
 6. Oi mikä kaunotar upean huivinsa kanssa. Magee yhdistelmä vpun ja vihreä , kaunis ja mielenkiintoinen.

  VastaaPoista
 7. Kaunis huivi. Reuna tekee tästä herkän :)

  VastaaPoista
 8. Kiva väriyhdistelmä ja hauska röyhelö. :)

  VastaaPoista

Tähän voit jättää kommentin, kiitos :)

);