8.4.2015

Debbie Bliss Juliet

Neljäs työharjoitteluviikko pyörähti käyntiin tiistaina. Vielä viisi viikkoa edessä lankakaupassa Neulenettikahvila Pirjoliisassa.  Sain Pirjolta kaksi kerää Debbie Blissin Juliet lankaa kokeiluun. (langat on saatu bloginäkyvyyttä vastaan) Nämä kerät itsessään ovat niin herkulliset, että menevät makean korvikkeena kahvin kanssa.  Instassa  onkin todistusaineistoa siitä. Päätin tehdä langasta kesähuivin. Kahdesta kerästä syntyy pieni huivi. Halusin tehdä vähän isomman, joten kaivoin kaapista vaaleanpunaista alpakkalankaa jolla teen reunapitsin. Vielä olisi pitsi tehtävänä.

Minusta langasta tulee kaunista neulepintaa ja pingotettuna huivista tulee varmasti mukavan keveä, juuri sopiva kesäksi! langassa on 52% puuvillaa ja 48% akryyliä. 

Mitä teillä on nyt puikoilla? 

Mukavaa loppuviikkoa kaikille ja tervetuloa te uudet lukijat :)


9 kommenttia:

 1. No on kyllä todellinen herkkulanka! Värit ovat syötävän söpöt.

  Minulla on nyt harvinainen tilanne, sillä puikoilla ei ole tällä hetkellä mitään. Odottelen sopivaa inspiraatiota ja kuulostelen mikä vyyhti vaatisi puikoille pääsyä kovimpaan ääneen :)

  VastaaPoista
 2. Aikas upeaa lankaa! Jään mielenkiinnolla odottamaan huivin valmistumista ja kuvia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä myös odotan, että valmistuu. Kohtaako mielikuva ja valmis huivi lähellekään :)

   Poista
 3. Koukulta löytyy Mandarin Petit ja afrikankukat :) Juliet on kaunis lanka ja siinä on herkullinen värikartta. Kivalta näyttää suunnitelmasi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mandarin petit on minulla ehdoton kesäkokeilu, ihanat värit löytyy siitä :)

   Poista
 4. Upean väristä lankaa. Oikein herkku :)

  VastaaPoista

Tähän voit jättää kommentin, kiitos :)

);