4.3.2015

#instaneulojat

Keskiviikko ja puolet näytöstä koulussa on tehty. Vielä muutama päivä niin stailauksen ja kuosittelun näyttö on valmis. Onneksi aihe on minulle melko helppo ja sen suuremmin murehtimatta sitä lähdin tekemään. 
Surua ja murhetta on riittänyt tälle viikolle, muissa merkeissä todella paljon. Neulominenkaan ei oikein ole normaalisti luonnistunut. 

Puikoilla minulla on monen muun työn lisäksi tämä huivi. Helppo kuvio, ihana lanka. Yritän tämän saada valmiiksi, ennen kun aloitan yhtään uutta jyju työtä. Tämän huivin ohje on muuten se ohje, jota käytin Tukuwool huivia tehdessä. Huivin reunassa on tämän ohjeen reunapitsi osittain. Ohje löytyy ilmaiseksi ravelrystä. Milja Uimosen Kuura

Muutamia muita minua liikuttaneita asioita somen ihmeellisessä maailmassa viimeisiltä viikoilta on mm. 

Neuleleiri, jonne allekirjoittanutkin lähtee huhtikuun lopulla. Sinne kuulemma vielä mahtuu mukaan, vaikka tekniikkakurssit molemmilta päiviltä ilmeisesti ovat jo täynnä. 

Lempileikki-blogissa mietitään neulojaidentiteettiä. Ajattelin yrittää kirjoitella oman pohdinnan aiheesta, jossain vaiheessa. 

Pipon ytimestä ja Silmukan saalistus julkaisivat maaliskuun aiheen silmukan ytimestä-haasteeseen. 

Instagramissa minut löytää nimellä @ilosofiaa. En ole kummoinen risuaitojen käyttäjä, mutta otin käyttöön suomenkielisen tunnisteen #instaneulojat. Hyvin moni neule tunniste on instassa englanninkielinen. Olisi mukava seurata ihan suomalaisia neulojia, joten olette tervetulleita käyttämään #instaneulojat tunnistetta. Käsityöblogit-ryhmällä on myös oma tunniste #käsityöblogit.

Sen pidemmittä puheitta toivotan teille ihanaa loppuviikkoa. Rakastakaa toisianne!7 kommenttia:

 1. Pakko jättää merkki käynnistä välillä; Hyvää loppuviikkoa sinnekin <3 :) Täytyy alkaa käyttämään tuota #instaneulojat -hashtagia.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Monesti jää kyllä kommentti jättämättä vaikka vierailleekin blogissa :) teille kans mukavaa viikonloppua!

   Poista
 2. Yritän muistaa lisätä seuraaviin neulekuviin #Instaneulojat.

  VastaaPoista
 3. Ihan mahtavaa, että sinäkin innostuit pohtimaan neulojaminääsi :) Toivottavasti pääsemme lukemaankin siitä jossain vaiheessa.

  VastaaPoista

Tähän voit jättää kommentin, kiitos :)

);