19.2.2015

Ilosofiaa was here 2015

Muistatteko vielä Ilosofiaa tunnustuksen? laitoin sen kiertoon ensimmäisen kerran  helmikuussa 2014, nyt noin vuosi sitten. Nämä haasteet ja tunnustukset ovat ehkä vähän last season, mutta edelleen niitä pyörii monissa blogeissa. Itsekin olen haastettuna blogeissa pyörivään ilahduta blogikaveria haasteeseen. Saatan siihen osallistuakin myöhemmin, kun koulun kiireet rauhoittuu tälle keväälle. Laitan nyt kuitenkin Ilosofiaa was here tunnustuksen jakoon muutamalle uudelle blogille. Olen löytänyt niin paljon ihania neuleblogeja, jotka haluan saada teillekin tietoisuuteen ja toivon mukaan saan teiltä vinkkiä uusista blogeista. Näissä haasteissa on hauskaa juuri se, että niiden kautta saattaa löytyä uusia blogeja itselle luettavaksi.

Sääntöjä muutan vähän tällä kertaa. Säännöt ovat yksinkertaiset. Valikoit muutaman oman lemppari blogin, joka liittyy käsitöihin jotenkin. Jaat tunnustuksen heille blogissasi ja tulet tänne minun blogiin kertomaan, että olet itse saanut tunnustuksen. Lisään tämän jälkeen blogisi Ilosofiaa was here- listaan.  Lista löytyy välilehtenä blogini yläreunasta. Sieltä voi myös tarkistaa tunnutuksen jo saaneet blogit. 

Näille blogeille jaan itse tällä kertaa Ilosofiaa was here tunnustuksen. Ihania virkattuja juttuja ja kauniita kuvia. Raikas ilme ja kivoja ideoita! 


Ehkä hauskin blogin nimi Neulovan nartun jälkeen! IHANIA käsitöitä! blogissa on raikas ulkoasua ja hienot kuvat!


Tässä blogissa on upeita käsitöitä ja taas ne kuvat, niin hienoja! Jos ette ole vielä käyneet niin käykää nyt!3 kommenttia:

  1. Minä, eli Kutomakone, en ole saanut tunnustusta, mutta jakelen omiani silti :D Hippusia onkin jo listalla, mikä on minulle uusi superlöytö, mutta sitten toinen suosikki on Lumioosi! Tarjoan sitä ehdolle. (http://lumioosi.blogspot.fi).

    VastaaPoista
  2. Kiitos blogivinkeistä! On aina hauska löytää uusia kivoja blogeja! :)

    VastaaPoista

Tähän voit jättää kommentin, kiitos :)

);