2.1.2015

Hitchhiker

Huivi elämäsi seikkailuihin, oli tämän huivin motto ja idea. (ethän koskaan kuitenkaan liftaa!!) Veljentyttöni täyttää 10 vuotta viikonloppuna. Iso tyttö jo. Kesällä hän ihaili Different Lines huiviani ja toivo samanlaista itselleen. Se oli niin ihanan pehmeä ja lämmin.
Katselimme lankojani ja hän halusi liilaa. Minulla ei ollut liilaa silloin. Asia jä kutenkin mieleen ja alpakka ale loppuvuodesta sattui sopivaan saumaan. Ostin muutamaa kerän Dropsin Alpacaa violettia huivia varten.Mallin päätin välipäivinä. Tämä huivin neulomisessa ei kauaa mennyt. Silmukka määrä kerroksella pysyy koko ajan siedettävänä ja siksi työ edistyy nopeasti. Muutamaa riviä toistamalla tehdään sakarat. Jyju sivuille kirjasin aloitus päiväksi 29.12 ja valmista tuli eilen 1.1. Tämä on siis valmistunut JyJu numero 2.
Hitchhiker löytyy Ravelrystä ja on maksullinen ohje.  Martina Behmillä on monia muita ihania huiveja joita täytyy kokeilla vielä joskus.

Toivottavasti violetti edelleen miellyttää 10 vuotiaan silmää, tytöillä kun on oikeus vaihtaa mielipidettä niin kun sukkia. Se on minun mottoni ainakin jos langoista puhutaan :D


Martina Behm

Martina Behm
13 kommenttia:

 1. Ihana ihana huivi! Ja voi, joskus haluaisin osallistua JyJu:n! Siinä onkin haavetta kerrakseen ;) Ehkä vielä joskus :) Ja kiitos linkistä, löytyi monta ihanan näköistä ohjetta!

  VastaaPoista
 2. Upea huivi! Musta ja pehmeä liila toimii kyllä loistavasti yhdessä. Ihan varmasti on neitosen mieleen. :)

  VastaaPoista
 3. Todella kaunis huivi, värit on niin ihanat. Eiköhän tyttö tykkää.

  VastaaPoista
 4. Kaunis huivi ja kivat väritkin. Itselläkin tuo ohje mutten vielä ole sitä toteuttanut. Miksiköhän?
  Kivasti kirjoitit tytön mahdollisesta mielenmuutoksesta. Allekirjoitan sen itsekin :)

  VastaaPoista
 5. Ihana motto ja idea tässä huivissa! Ja väritkin on kauniit.

  VastaaPoista
 6. On kyllä niin kaunis huivi, eiköhän neiti tykkää huivista!

  VastaaPoista
 7. Ihana huivi - upeat värit! Itsekin olen tuota mallia joskus katsellut, mutta enpäs ole vielä saanut aikaiseksi tehdä. :)

  VastaaPoista
 8. Tätä ihailin jo kännykällä aiemmin, mut pakko oli tulla vielä uudelleen kuolaamaan isomman näytön voimin. Edelleen upea!

  VastaaPoista
 9. Miten ihana lahjahuivi! Varmaan oma kummityttökin tarvitsisi... ;)

  VastaaPoista

Tähän voit jättää kommentin, kiitos :)

);