23.4.2014

Ylikiva otsapanta!

Ystäväni kävi tänään kylässä pitkästä aikaa. Viimeksi jo sovimme, että teemme jotain yhdessä aikaisemmin täällä blogissanikin mainitsemastani kirjasta Suuria silmukoita. Päädyimme tähän otsapantaan, koska vaikeustaso oli helppo ja työn tekemiseen menisi kirjan mukaan vain yksi tunti.

Emme muistaneet tarkistaa mitä kello oli kun aloitimme. Mutta ei tähän montaa tuntia mene jos saa rauhassa tauotta tehdä :) itse päätin tehdä tuon ruusun pantaani, ohje siihen löytyy myös kirjasta. Nähtäväksi jää tuleeko tätä käytettyä. Vaikka tykkään hurjasti tuosta kukasta pannassa, tuntuu se liikaa huomiota herättävältä omaan päähän.

Langasta ei ole tietoa, kaivon sen esiin paksujen lankojen korista. Ei ole mitään muistikuvaa mistä ja milloin se on hankittu. Mutta tein tämän kaksikertaisella langalla, joka on noin novitan isoveljen paksuista. Puikot numero 9.

Tämä on kyllä oiva asuste kevääseen, kun pipo tuntuu olevan liikaa :)

Ps. Missään muualla ei kyllä saa kahvia tarjoiltuna näin ihanasti, kun Vaasassa uudessa kahvilassa Ylikivassa!

Kuinka voinkaan rakastaa kukkaisia kahvikupposia ja astiota! love!


9.4.2014

Tivoli (Silmukan ytimestä-haaste 4/2014)

Silmukan saalistus blogissa ja Pipon ytimestä blogissa on tässäkin kuussa Silmukan ytimestä-haaste. Aiheena on sateenkaari. Aiheen saatuani kävin lankoja läpi. Käsiin osui tämä Novitan tivoli kerä, jonka olen ilmeisesti ostanut joskus värien takia. Mietin hetken asiaa ja vaikka tämä nyt on niin ilmiselvä sateenkaari ja ei mitenkään luova, osallistun näillä nyt kuitenkin haasteeseen :)
Näissä taas harjottelin sitä ihan tavallista kantapäätä ja malli on muutenkin ihan perusmalli, omasta 
päästä. 

Sellaista tässä mietin, että onko teillä omia vinkkejä tai hyviä linkkejä tuohon peruskantapään tekoon? Varsinkin silmukoiden noukkiminen tuotaa harmaita hiuksia, kun ei meinaa sitten millään tulla siistiä reunaa.


);