31.12.2014

Mitä tuli tehtyä? kooste vuodesta 2014. Part 3.

Syksyllä koulun alettua olin varma, että neulomiselle ei löydy enää aikaa yhtä paljon, kun aiemmin. No entiseen verrattuna sitä ei ollut yhtä paljon, mutta kyllä sitä oli. Minä kyllä surutta priorisoin neulomisen tiskaamisen ja imuroinnin edelle. Ei taida olla päivääkään, kun kutimet ei käy kädessä.

Koulu kuitenkin verotti vähän siitä minun omasta ajasta. Illalla täytyi mennä ajoissa (ainakin yrittää) nukkumaan ja aamulla lähdöt kouluun ovat hyvin ripeitä. Koulussa on onneksi vähän aikaa välitunneilla ja tunnillakin saan neuloa jos aihetta pystyy seuraamaan neuloessa. Jotain valmista sain kuitenkin syksylläkin tehtyä. Koulu ompeluksien lisäksi siis. Niitä en ole saanut kuvattua tänne blogiini juurikaan. Asukuvaajaa minusta ei koskaan tule :D


Muutama huivi ja muutamat sukat. Virkatun ristin sain vihdoinkin rakkaalle ystävälleni lähetettyä jouluna. Kaiken kaikkieen vuosi on ollut minulle hyvä. Niin henkilökohtaisesti ihan oikeassa elämässä, kun täällä blogimaailmassa. Olen saanut hurjasti uusi lukijoita. Löytänyt hurjasti uusia blogeja seurattavaksi. Tehnyt paljon käsitöitä ja nauttinut tekemisestä sekä valmistumisesta. Kokeillut uutta ja kokenut onnistumista. Töitä on aloitettu, purettu ja hyljätty. Lankoja on osteltu ja uusia tarvikkeita hankittu. Olen käyttänyt itse tehtyjä töitäni ja antanut niitä lahjaksi. Ja tärkeintä koko hommassa on, että intohimo harrastukseen on vain kasvanut.

Odotan innolla seuraavaa vuotta jo! Se on niin tervetullut!
Haluan myös kiittää teitä kaikki täällä käyneitä. Teitä jotka käytte uudestaan. Teitä jotka jaksatte raapustaa kommentin silloin tällöin. Olette kaikki tärkeitä ja niin kun moni muukin on asian ilmaissut, tämän koko bloggaamisen perusta. 

Haluan toivottaa teille oikein ihanaa alkavaa vuotta. Nautitaan käsitöistä ja jaetaan niiden tuomaa iloa blogeissamme. Olette ihania!12 kommenttia:

 1. Viehättäviä käsitöitä kauniisti kuvattuina. Hyvää uutta vuotta!

  VastaaPoista
 2. Ihania töitä. Ja niin tuttua tuo priorisointi ;)
  Inspiroivaa uutta vuotta!

  VastaaPoista
 3. Ihania käsitöitä ♥ Arvostan tuota priorisointia - kässäily voittaa tiskit ja imuroinnin :)
  Hyvää uutta kässäilyvuotta!

  VastaaPoista
 4. Kauniita kuvia. Hyvää uutta vuotta myös sinulle!

  VastaaPoista
 5. Kiitos, Samoin sinullekin Hyvää ja Onnellista Uutta Vuotta käsitöiden parissa:)

  VastaaPoista
 6. Kiitos ja onnellista uutta vuotta myös sinulle! Mielenkiinnolla jään seuraamaan seuraavan vuoden postauksiasi. :)

  VastaaPoista
 7. Jaahas, ja sinustako ei tule asukuvaajaa!? Kritiikkikin tietysti on hyvä olla olemassa, mutta mutta..

  Oikein hyvää uutta vuotta!

  VastaaPoista
 8. Hyvää uutta vuotta! :)

  Itselläni on kyllä päiviä etten ole neulonut, mutta sitten taitaa olla myös niitä päiviä, joina olen neulonut sen 2h melkeinpä.

  VastaaPoista
 9. Ihania töitä olet saanut menneenä vuonna aikaiseksi ja olet innoittanut minutkin kokeilemaan uutta. Kiitos sinun tein tänä vuonna ensimmäisen pitsihuivini! Ei siitä täydellistä tullut, mutta hyvä kuitenkin. Innolla odotan mitä ensi vuonna keksit, että pääsen itsekkin inspiroitumaan ;)

  VastaaPoista
 10. Ihania töitä ja ihanat värit <3. Onnea uudelle vuodelle!

  VastaaPoista
 11. Toi huivi on edelleen puhdasta rakkautta ja täytyy itsekin testata.

  VastaaPoista

Tähän voit jättää kommentin, kiitos :)

);