30.12.2014

Mitä tuli tehtyä? kooste vuodesta 2014 Part 2.

Ihana selata kuvia, kun niissä on niin paljon väriä ja valoa. Keväällä ja kesällä tulee kyllä automaattisesti kuvattua enemmän. Huomaatteko itse omissa kuvissanne omaleimaisuutta? minulla se taitaa mennä kausittain ja aina niissä on se oma näkemys. Minulla on selvä oma tyyli ilmaista kuvissa näkemääni ja kuvat ovat monesti hyvin samanlaisia. Mikä minusta on hyvä asia. Monesti olen miettinyt kuvatessa kuinka saisin tallennettua jonkin maiseman, asian tai tapahtuman niin kun sen itse näen, mutta en aina onnistu siinä. Ehkä joskus sitten, kun kuvaus vuosia on enemmän takana. Valokuvaamisessa on ehdottomasti parasta se, että sitä automaattisesti keskittyy niihin pieniin kauniisiin asioihin ympärillään.

Mutta asiaan...


Keväällä neuloin ensimmäiset huvini. Huivi neitsyyteni vei Heidi Alanderin Titanium.  Heti perään tein Revontulen ja vähän ennen matkaamme Pohjoiseen Herra T:n kanssa neuloin Veera Välimäen Different Lines-huivin. Huivit ovat mukavaa neulontaa ja niin kun eräs blogituttava sanoi, niitä täytyy tehdä vain yksi ja työ on valmis. Ei jää mitään yhden sukan syndrooman tuotoksia nurkkiin retajamaan.Reissuun lähdimme heinäkuussa Herra T:n kanssa. Hamninberg teki suuren vaikutuksen minuun. Ajatella, että noin pieni kylä on säilynyt ja kokenut vaikka mitä. Ja se karu luonto! koko kylä on talvikauden suljettu ja tiet avataan keväällä. Me haaveillaan Herra T:n kanssa mökin vuokrauksesta tai edes vähän pidemmästä oleilusta tuolla maailman laidalla. Ehkä joskus.


Sukkia neuloin muutamia myös kesällä. Ensimmäiset puuvillasukat ja ensimmäiset polvisukat. Neuloin Sirkka-Liisan sukat, jotka listattiin Simpsukka-blogissa vauvasukkien ohjeisiin. Kiitos siitä linkityksestä (heart)
Vuonna 2014 kokoelmani vanhoista huonekaluista kasvoi muutamalla kauniilla aarteella. Sattuman kauppaa, että ne nyt ovat minun kotonani. Jos jostain pidän yhtä paljon, kun langasta niin se on vanha tavara :D
Syksyllä alkoi koulu ja kolmen vuoden hoitovapaani loppui. Keksin koulun ja artesaani opinnot jossain vaiheessa keväällä tai kesällä. Ja olen todella kiitollinen, että minulla on mahdollsuus opiskella alalle. Tulevaisuus näyttää teenkö koskaan alan töitä, mutta ainakin se on alku jollekin suuremmalle. Harrastukselle tai työlle.  

Kesää kohti mennään taas. Eikö olekin ihanaa? :)


22 kommenttia:

 1. Kauniita käsitöitä ja ihania vanhoja tavaroita

  VastaaPoista
 2. Hienot kuva kollaasit menneestä vuodesta.
  Yhtä kaunista ja hyvää alkavaavuotta 2015 !
  Tv: Tytti

  VastaaPoista
 3. Kauniita kuvia ja ihania neuleita! Neulerikasta ensivuotta!

  VastaaPoista
 4. Tuo eka kuva on mun mielestä kaunein sun ottama kuva. Sen lisäksi, missä on parveketuoli, talja ja valkoiset villasukat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tunnelma on aika keskikesäinen kyllä :) kiitos <3

   Poista
 5. Käsityötkin kertovat vuodenajoista

  VastaaPoista
 6. Paljon ihania käsitöitä ja kuvia!

  VastaaPoista
 7. Onpa sulla upeita kuvia ja käsitöitä! Selvästikin olet opiskelemassa oikeaa alaa. Ehkä tämä koulu on vasta alkua...? Iskin silmäni tuohon kauniiseen pöytään tai lipastoon. Oletko sen itse kunnostanut vai ostanut tuollaisena? Täytyypä selata blogiasi tarkemmin!:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on tulleet minulle kunnostettuina :) tervetuloa lukemaan.

   Poista
 8. Niin tunnelmallisia kuvia ja aivan upeita neuleita! Toivon sinulle ihanaa uutta vuotta uusien ideoiden, haasteiden ja neuleiden parissa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos ihana. Sinulle toivontan samaa <3

   Poista
 9. Kauniita kuvia ja aivan ihania käsitöitä! Varsinkin tuo kuva kehäkukasta ja tumpuista. Se sai mut taas hymyileen =) Kesä on tosiaan otollista kuvausaikaa kun on päivänvaloa pidempään kuin kahden tunnin ajan keskellä päivää ja kuvattavaa on niin paljon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla, kiitos. Niitä valoisia aikoja odotellessa <3

   Poista
 10. Kauniita kuvia, hienoja käsitöitä ja ihania värejä! :)

  Ja jopas täältä löytyikin kiva blogi, tulen lukemaan paremmalla ajalla lisää!

  VastaaPoista
 11. Ihania kuvia ja tunnelmia, tulee ihan kesää ikävä, mutta valoa kohti mennään:)

  VastaaPoista
 12. Kauniit kuvat ja kauniita asioita. Meillä on samat rakkaudet; langat ja vanhat huonekalut:)
  Hyvää uutta vuotta!

  VastaaPoista
 13. Kauniita muistoja. Ihanat kesämuistot. Kädentaidotkin kannattaa tallentaa, ne ovat omin käsin tehtyjä.

  VastaaPoista

Tähän voit jättää kommentin, kiitos :)

);